Neler Yeni

Neden İnsanlar Koronayı Umursamıyor

firatbey

80+ Silver
Kanka bugün yaşadıysan bu olayı ve hala devam ediyorlarsa 155'i arayıp adresi veriyorsun. Hiç değilse ceza yerler akılları biraz başlarına gelir.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Kanka bugün yaşadıysan bu olayı ve hala devam ediyorlarsa 155'i arayıp adresi veriyorsun. Hiç değilse ceza yerler akılları biraz başlarına gelir.
10 dk için de virüsü bulaştırdılar etrafa gittiler. Aklıma hiç gelmedi valla 155 bundan sonra öyle yapayım haklısın nasıl gelmez ya.

T.P.G.

80+ Titanium
Bu bir şey değil. 1 2 aylığına Samsun/Bafra ya gittim ve herkes maskesiz dip dibe, tokalaşıyor sarılıyor. Bilinçsizler.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bu bir şey değil. 1 2 aylığına Samsun/Bafra ya gittim ve herkes maskesiz dip dibe, tokalaşıyor sarılıyor. Bilinçsizler.
Zaten Malatya'da da öyle 10 kişiden 3 ü maskeli .

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ümit Şişman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Odam da oturuyordum bir baktım davul ve zurna sesleri geliyor camdan baktım yolu kapatmışlar halay çekiyorlar . Bakan o kadar her yer de söylüyor korona var sosyal mesefa halen umursamadan halay çekiyorlar tokalaşıyorlar ben de evde keyfimden oturuyorum sanki . https://twitter.com/MTalhaKurucimen/status/1294218841120215041 Videosunu da çektim merak edenler bakabilir kameram kötüydü. Ne zaman bilinçlenicez acaba ?
maskesiz gezen ya da maskesi olup da tokalaşan insanlar olduğu halde mesela adam diyo maske taktım sıkıntı yok gidip sarılıyo arkadaşına takma daha iyi bu tür insanlar olduğu sürece ve bunlara ceza yazılmadığı takdir de geçmiş olsun ecde kalmaya devam arkadaşlar

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
maskesiz gezen ya da maskesi olup da tokalaşan insanlar olduğu halde mesela adam diyo maske taktım sıkıntı yok gidip sarılıyo arkadaşına takma daha iyi bu tür insanlar olduğu sürece ve bunlara ceza yazılmadığı takdir de geçmiş olsun ecde kalmaya devam arkadaşlar
Video da görmüşsündür adam maskeyle halay çekiyor 3 dk sonra burnunu karıştırmazsa bir şey bilmiyorum .

T.P.G.

80+ Titanium
Ya ceza yazılsa nolcak seçim zamanı hepsine af gelir.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Odam da oturuyordum bir baktım davul ve zurna sesleri geliyor camdan baktım yolu kapatmışlar halay çekiyorlar . Bakan o kadar her yer de söylüyor korona var sosyal mesefa halen umursamadan halay çekiyorlar tokalaşıyorlar ben de evde keyfimden oturuyorum sanki . https://twitter.com/MTalhaKurucimen/status/1294218841120215041 Videosunu da çektim merak edenler bakabilir kameram kötüydü. Ne zaman bilinçlenicez acaba ?
Kendileri yakalanmadan akıllanmıcaklar bizim milletin huyu bu kötü bir şeye yakalanmadan onun kötü olduğunu anlamazlar.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Adamlar korona oldu diye geçmiş olsun ziyaretine gidiyormuş. Biz bu insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Diyecek bir şey yok.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Kendileri yakalanmadan akıllanmıcaklar bizim milletin huyu bu kötü bir şeye yakalanmadan onun kötü olduğunu anlamazlar.
Haklısın .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar korona oldu diye geçmiş olsun ziyaretine gidiyormuş. Biz bu insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Diyecek bir şey yok.
Harbiden korona oldu diye de ziyarete gitmek çok ayrı kafa .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,863
Üyeler
164,573
Son üye
Rüzgar37