10 dk için de virüsü bulaştırdılar etrafa gittiler. Aklıma hiç gelmedi valla 155 bundan sonra öyle yapayım haklısın nasıl gelmez ya.Kanka bugün yaşadıysan bu olayı ve hala devam ediyorlarsa 155'i arayıp adresi veriyorsun. Hiç değilse ceza yerler akılları biraz başlarına gelir.
Zaten Malatya'da da öyle 10 kişiden 3 ü maskeli .Bu bir şey değil. 1 2 aylığına Samsun/Bafra ya gittim ve herkes maskesiz dip dibe, tokalaşıyor sarılıyor. Bilinçsizler.
maskesiz gezen ya da maskesi olup da tokalaşan insanlar olduğu halde mesela adam diyo maske taktım sıkıntı yok gidip sarılıyo arkadaşına takma daha iyi bu tür insanlar olduğu sürece ve bunlara ceza yazılmadığı takdir de geçmiş olsun ecde kalmaya devam arkadaşlarOdam da oturuyordum bir baktım davul ve zurna sesleri geliyor camdan baktım yolu kapatmışlar halay çekiyorlar . Bakan o kadar her yer de söylüyor korona var sosyal mesefa halen umursamadan halay çekiyorlar tokalaşıyorlar ben de evde keyfimden oturuyorum sanki . https://twitter.com/MTalhaKurucimen/status/1294218841120215041 Videosunu da çektim merak edenler bakabilir kameram kötüydü. Ne zaman bilinçlenicez acaba ?
Video da görmüşsündür adam maskeyle halay çekiyor 3 dk sonra burnunu karıştırmazsa bir şey bilmiyorum .maskesiz gezen ya da maskesi olup da tokalaşan insanlar olduğu halde mesela adam diyo maske taktım sıkıntı yok gidip sarılıyo arkadaşına takma daha iyi bu tür insanlar olduğu sürece ve bunlara ceza yazılmadığı takdir de geçmiş olsun ecde kalmaya devam arkadaşlar
Ya ceza yazılsa nolcak seçim zamanı hepsine af gelir.maskesiz gezen ya da maskesi olup da tokalaşan insanlar olduğu halde mesela adam diyo maske taktım sıkıntı yok gidip sarılıyo arkadaşına takma daha iyi bu tür insanlar olduğu sürece ve bunlara ceza yazılmadığı takdir de geçmiş olsun ecde kalmaya devam arkadaşlar
Kendileri yakalanmadan akıllanmıcaklar bizim milletin huyu bu kötü bir şeye yakalanmadan onun kötü olduğunu anlamazlar.Odam da oturuyordum bir baktım davul ve zurna sesleri geliyor camdan baktım yolu kapatmışlar halay çekiyorlar . Bakan o kadar her yer de söylüyor korona var sosyal mesefa halen umursamadan halay çekiyorlar tokalaşıyorlar ben de evde keyfimden oturuyorum sanki . https://twitter.com/MTalhaKurucimen/status/1294218841120215041 Videosunu da çektim merak edenler bakabilir kameram kötüydü. Ne zaman bilinçlenicez acaba ?
Direk beyinsiz diyelim benceGeri kafalı çok çünkü.
Haklısın .Kendileri yakalanmadan akıllanmıcaklar bizim milletin huyu bu kötü bir şeye yakalanmadan onun kötü olduğunu anlamazlar.
Harbiden korona oldu diye de ziyarete gitmek çok ayrı kafa .Adamlar korona oldu diye geçmiş olsun ziyaretine gidiyormuş. Biz bu insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Diyecek bir şey yok.