Neler Yeni

Neden League of Legends Oynanmamalı

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
DENGELEME

İki şampiyonu kıyaslayarak başlayacağım, ikisi de suikastçı. Birisi Yone diğeri de Zed.
Yone'nin yetenek kitini inceleyerek başlayalım.
Üç atılma, 1 hareket hızı kazanma, gerçek hasar, büyü hasarı, fiziksel hasar, azami cana göre hasar, kalkan kazanma, 2 katı kritik ihtimali, 2 ktile kontrolü, manasız falan.
Zed'in yetenek kitine bakalım:
2 ışınlanma, bir miktar yavaşlatma ve azıcık büyü hasarı.

Şimdi bu 2 şampiyonun kazanma oranları yakın diye neredeyse aynı güçteler mi? Cevap: Tabii ki hayır. Sadece kazanma oranına göre dengeleme yapamazsınız çünkü biraz yanıltıcı.

Mesela eski A. Sol'a bakalım.

1736196222681.png

Eski A. Sol'u kaç kişi oynuyor da sana sağlıklı bir veri sunuyordu ki?

Ya da

1736196351322.png

Yone'ye doğru rünü bile giremeyen ne kadar iyi oynuyor da güçlendiriyorsun?

Bir de kostümü satanlar, anime kızı, ince belli yarı çıplak olanlar vb. metadan düşmüyor, düşmeleri istenmiyor. Kostümleri satıyor çünkü.
1736196511589.png

Rammus'un ''ortalama düzeyde zırhıyla herkesi ezip geçiyor'' denilerek yediği zayıflatmaya bakın. Lux'a dokunmazlar ama, destek Lux'lar 1 eşya alıp Q E E R ile nişancı teklemesi çok normal. Düşük ligler için konuşuyorum bu arada yüksek liglerde o kadar oynanmıyor destek Lux. Hayır atacağınız zayıflatma da öyle çok bir şey değil, mesela E'nin taban hasarı 65/115/165/215/265 (+ %80 YG). Bunu 65/105/145/185/225 (+%90 YG) yapacaksın. Eşyasız daha az vuracak, bu kadar ya.

CEZA SİSTEMİ

Abi şimdi ceza sistemi caydırıcı olsaydı neredeyse 100 maçın 99'unda küfür görmezdik. Yapacakları şey yine zor değil. Dereceli oynamak için telefon doğrulaması isteyecekler, derecelide sıkıntılı bir hareket yapınca dereceliden yasaklayıp ''sıralı maçta x maç kazanmazsan dereceliye giremezsin'' diyecekler ve sıralı maçta da yamuk yaparsa da cezası artacak. Ek olarak sıralı maçta da cezalı diğer oyuncularla eşlecek vb.

EN AZINDAN
''Yok hala oynayacağım hayatımı karartacağım'' falan diyorsanız da en azından para yatırmayın. Tamam evet karaktere aşık olabilirsiniz, evet hayalinizde karınız olabilir, evet çok seviyorsunuz falan ama kostümünü almayın be abi en azından. Ticari ürün o zaten o yüzden öyle.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutay
Bir de kostümü satanlar, anime kızı, ince belli yarı çıplak olanlar vb. metadan düşmüyor, düşmeleri istenmiyor. Kostümleri satıyor çünkü.

CEZA SİSTEMİ

Abi şimdi ceza sistemi caydırıcı olsaydı neredeyse 100 maçın 99'unda küfür görmezdik. Yapacakları şey yine zor değil. Dereceli oynamak için telefon doğrulaması isteyecekler, derecelide sıkıntılı bir hareket yapınca dereceliden yasaklayıp ''sıralı maçta x maç kazanmazsan dereceliye giremezsin'' diyecekler ve sıralı maçta da yamuk yaparsa da cezası artacak. Ek olarak sıralı maçta da cezalı diğer oyuncularla eşlecek vb.

EN AZINDAN
''Yok hala oynayacağım hayatımı karartacağım'' falan diyorsanız da en azından para yatırmayın. Tamam evet karaktere aşık olabilirsiniz, evet hayalinizde karınız olabilir, evet çok seviyorsunuz falan ama kostümünü almayın be abi en azından. Ticari ürün o zaten o yüzden öyle.
şimdi şuradan başlayalım:
bu toksikliğin sadece tr serverında olduğunu , lolün ününün "sadece türkiye'de" toksikliğiyle tanındığını , eu west gibi sunucularda bu kadar toksikliğin olmadığını düşünüyorum.

kostüm konusunda:
sadece anime kızı temalı kostümlerin satıldığını söylemişsin. tamamen yanlış , lolün en çok satan kostümlerinde çok seviliyor satılıyor dediğin anime veya yarı çıplaklık üzerine olan kostümler yok bile.
üstüne kişi ne kadar toksik , hayatsız , hiç oynamayan biri bile olursa olsun kostüm almak onun tercihine ve maddi olanağına bağlı. kişi istediği zaman istediği kadar kostüm alabilir yani , kimse de karışamaz bence buna.
kostüm olayını ticari olarak düşünmek zaten aşırı saçma , koskoca riot games'in ekmek teknesi anime kızı kostümler mi? bu şirketi 3 kişi döndürmüyor sonuçta. bu adamların düşünemeyecek kadar fazla yerden gelirleri var ki bu gelirin çok çok az bir kısmı kostümlerden elde ediliyor. çatısındaki şirketin tencent olduğu bir firma kostüm gelirleriyle mi ayakta duracak?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi şuradan başlayalım:
bu toksikliğin sadece tr serverında olduğunu , lolün ününün "sadece türkiye'de" toksikliğiyle tanındığını , eu west gibi sunucularda bu kadar toksikliğin olmadığını düşünüyorum.

kostüm konusunda:
sadece anime kızı temalı kostümlerin satıldığını söylemişsin. tamamen yanlış , lolün en çok satan kostümlerinde çok seviliyor satılıyor dediğin anime veya yarı çıplaklık üzerine olan kostümler yok bile.
üstüne kişi ne kadar toksik , hayatsız , hiç oynamayan biri bile olursa olsun kostüm almak onun tercihine ve maddi olanağına bağlı. kişi istediği zaman istediği kadar kostüm alabilir yani , kimse de karışamaz bence buna.
kostüm olayını ticari olarak düşünmek zaten aşırı saçma , koskoca riot games'in ekmek teknesi anime kızı kostümler mi? bu şirketi 3 kişi döndürmüyor sonuçta. bu adamların düşünemeyecek kadar fazla yerden gelirleri var ki bu gelirin çok çok az bir kısmı kostümlerden elde ediliyor. çatısındaki şirketin tencent olduğu bir firma kostüm gelirleriyle mi ayakta duracak?
Yani abi dengelemeri az biraz incelersek kaslı, animeli, ince belli falan olanlar nedense metadan düşmüyor. Rammus, Amumu falan ne zaman meta olur gibi olsa kafasına vuruyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,691
Üyeler
165,867
Son üye
hadsizkunduz
Top Bottom