Neler Yeni

Need for speed oynama sırası nasıldır?

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can
NFS oyunların oynama sırası nasıldır? NFS Underground 2 oynuyorum şuan.

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
sezer ser
nfs de ne oynama sırası ?

Nezha

80+ Bronze
Hocam bu videoyu izlerseniz hikaye sırasını anlamış olursunuz ancak bu sefer de spoiler yiyeceksiniz. Spoiler önemli değil derseniz buyrun:

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu videoyu izlerseniz hikaye sırasını anlamış olursunuz ancak bu sefer de spoiler yiyeceksiniz. Spoiler önemli değil derseniz buyrun:

Hocam NFS underground 2 ilk oynadığım ps1 de oynamıştım hikayeyi anlayamadım. Undercover pc de bitirdim. Most wanted ve carbon oynayamadım bir türlü. NFS underground 2 den most wantede geçiş yapsam olur mu?

Nezha

80+ Bronze
Hocam NFS underground 2 ilk oynadığım ps1 de oynamıştım hikayeyi anlayamadım. Undercover pc de bitirdim. Most wanted ve carbon oynayamadım bir türlü. NFS underground 2 den most wantede geçiş yapsam olur mu?
hocam zaten underground 2'den sonra most wanted geliyor. Carbon underground 1den öncesini anlatıyor. Geçebilirsiniz yani. Ama carbon oynamadıysanız ilk onu bitirin derim çünkü mostwantedın girişi ug2den nasıl geldiğinizi anlatmıyor pek.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can
hocam zaten underground 2'den sonra most wanted geliyor. Carbon underground 1den öncesini anlatıyor. Geçebilirsiniz yani. Ama carbon oynamadıysanız ilk onu bitirin derim çünkü mostwantedın girişi ug2den nasıl geldiğinizi anlatmıyor pek.
Carbon indirme linki atar mısın?

Nezha

80+ Bronze
Carbon indirme linki atar mısın?
ağa torrentte seeder bulamazsın. oyunindir zart zurt sitelere de güvenemezsin o nedenle ben düz exe indirme sitesi linki veremem. O zamanlar crack işini razor1911 yapıyordu o nedenle fitgirl'ün sitesinde yok. Şansımı denerim dersen:

Diğer siteleri google'a yazınca çıkıyor ama virüs vesaire olma ihtimali yüksek olduğu için sana önerebileceğim bir site yok.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can
ağa torrentte seeder bulamazsın. oyunindir zart zurt sitelere de güvenemezsin o nedenle ben düz exe indirme sitesi linki veremem. O zamanlar crack işini razor1911 yapıyordu o nedenle fitgirl'ün sitesinde yok. Şansımı denerim dersen:

Diğer siteleri google'a yazınca çıkıyor ama virüs vesaire olma ihtimali yüksek olduğu için sana önerebileceğim bir site yok.
Başka hikayeli oyun önerir misin? Korsanı kolay bulunandan.

Nezha

80+ Bronze
mostwanted 2de hikaye yok. The Run'ın hikayesi var.. Nfs undercover yeni mekanikler var hikayesi var ama orijinal hikayeyle bağlantısı yok. Hot pursuit'in de kendi içinde hikayesi var ama çok yüzeysel. Kısaca NFS listesini açıp EA ve Criterion games yapımı olan hepsi oynanabilir.

Ben çok araba yarışı oyunu oynadım ama toplasan 5 tanesinde hikaye vardır onlar da yüzeysel. Juiced, asetto corsa, nfs world harici tüm seri, forza horizon, asphalt serisi, grid, crew, burnout hatta london taxi rush hour. Neredeyse hiçbirinde hikaye yok. Driver san francisco hikayeli ona bak istersen. Gta tarzı eski oyunu da var driver parallel lines. Parallel lines'a hd mod gelse tekrar oynarım. Scarface de öyle benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,453
Üyeler
164,673
Son üye
CrayzMan
Top Bottom