Hocam NFS underground 2 ilk oynadığım ps1 de oynamıştım hikayeyi anlayamadım. Undercover pc de bitirdim. Most wanted ve carbon oynayamadım bir türlü. NFS underground 2 den most wantede geçiş yapsam olur mu?Hocam bu videoyu izlerseniz hikaye sırasını anlamış olursunuz ancak bu sefer de spoiler yiyeceksiniz. Spoiler önemli değil derseniz buyrun:
hocam zaten underground 2'den sonra most wanted geliyor. Carbon underground 1den öncesini anlatıyor. Geçebilirsiniz yani. Ama carbon oynamadıysanız ilk onu bitirin derim çünkü mostwantedın girişi ug2den nasıl geldiğinizi anlatmıyor pek.Hocam NFS underground 2 ilk oynadığım ps1 de oynamıştım hikayeyi anlayamadım. Undercover pc de bitirdim. Most wanted ve carbon oynayamadım bir türlü. NFS underground 2 den most wantede geçiş yapsam olur mu?
Carbon indirme linki atar mısın?hocam zaten underground 2'den sonra most wanted geliyor. Carbon underground 1den öncesini anlatıyor. Geçebilirsiniz yani. Ama carbon oynamadıysanız ilk onu bitirin derim çünkü mostwantedın girişi ug2den nasıl geldiğinizi anlatmıyor pek.
ağa torrentte seeder bulamazsın. oyunindir zart zurt sitelere de güvenemezsin o nedenle ben düz exe indirme sitesi linki veremem. O zamanlar crack işini razor1911 yapıyordu o nedenle fitgirl'ün sitesinde yok. Şansımı denerim dersen:Carbon indirme linki atar mısın?
Başka hikayeli oyun önerir misin? Korsanı kolay bulunandan.ağa torrentte seeder bulamazsın. oyunindir zart zurt sitelere de güvenemezsin o nedenle ben düz exe indirme sitesi linki veremem. O zamanlar crack işini razor1911 yapıyordu o nedenle fitgirl'ün sitesinde yok. Şansımı denerim dersen:
Diğer siteleri google'a yazınca çıkıyor ama virüs vesaire olma ihtimali yüksek olduğu için sana önerebileceğim bir site yok.