Pc'de cd açıcı yok.Cd bulabilirsiniz ama pahalıdır diye düşünüyorum
Bakarım hocam saolun.Bir süre sonra artık yasal olarak alamayacağın hale gelince oyunlar abandonware kategorisine düşüyor. Yasal olarak da bir sıkıntı çıkarmıyorlar diye biliyorum.
Aşağıda attığım siteye bakabilirsin, yönetici arkadaşlar eğer bir sorun teşkil ederse bana söyleyebilir kaldırırım linki
Need for Speed: Most Wanted (2005) - Old Games Download
oldgamesdownload.com
Hocam özelden atın bence linki yasak diye biliyorumBir süre sonra artık yasal olarak alamayacağın hale gelince oyunlar abandonware kategorisine düşüyor. Yasal olarak da bir sıkıntı çıkarmıyorlar diye biliyorum.
Aşağıda attığım siteye bakabilirsin, yönetici arkadaşlar eğer bir sorun teşkil ederse bana söyleyebilir kaldırırım linki
Need for Speed: Most Wanted (2005) - Old Games Download
oldgamesdownload.com
Ya dediğim gibi, bir süre sonra onun legal kapsamı bitiyor, korsan sayılmayabilir bu. Googledan baktım yasal olarak NFS:MW alınabiliyor mu diye, PS2 için alınabiliyor sadece. Yine de yönetici arkadaşlar daha iyi bilirHocam özelden atın bence linki yasak diye biliyorum
ps2 içinde konsol ile aynı fiyatta ne yazık ki.Ya dediğim gibi, bir süre sonra onun legal kapsamı bitiyor, korsan sayılmayabilir bu. Googledan baktım yasal olarak NFS:MW alınabiliyor mu diye, PS2 için alınabiliyor sadece. Yine de yönetici arkadaşlar daha iyi bilir
hangileri?Sağlam iki tane site var