biliyorum dar boğaz olucanı işlemci alıcam onun içi ekran kartımı sattıktan sonra yurt dışında ucuza satan yerler oluyor ya onu sordumİndirim bekleyeceksin
Ayrıca 3100 ile darboğaz olur dostum.
bilmiyorsan laf kalabalığı yapma o zamanBilsem kendim alırım zaten
İndirim bekleyebilirsin.
İlla (!) mı koymam gerekiyor?biliyorum dar boğaz olucanı işlemci alıcam onun içi ekran kartımı sattıktan sonra yurt dışında ucuza satan yerler oluyor ya onu sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorsan laf kalabalığı yapma o zaman
Cümle karışık olmuş yurtdışı olur mu olmaz mı? Tam anlaşılmıyor.Yurt dışı felan 2. el olmadığı sürece 3060 veya 3060ti en ucuz nerden alabilirim güvenilir sorun çıkmırmıcak nerden alırım
Yabancı ülkelerin Amazon'larını takip edebilirsin. Özellikle Japonya'dan çok uygun fiyatlı ekran kartı alanlar oldu. Sık sık takip et.olur 2. el olmasın demek istedim
sağol hocam takip edicem aklımda orası vardı hatırlatman iyi olduYabancı ülkelerin Amazon'larını takip edebilirsin. Özellikle Japonya'dan çok uygun fiyatlı ekran kartı alanlar oldu. Sık sık takip et.
hocam bir sorum olucak sana burda japon parası olarak pariş veriliyor kaç paraya yapıyor onların parası tl yanlış olmasınYabancı ülkelerin Amazon'larını takip edebilirsin. Özellikle Japonya'dan çok uygun fiyatlı ekran kartı alanlar oldu. Sık sık takip et.
1 Japon Yeni eşittirsağol hocam takip edicem aklımda orası vardı hatırlatman iyi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bir sorum olucak sana burda japon parası olarak pariş veriliyor kaç paraya yapıyor onların parası TL yanlış olmasın
Amazon.co.jp: MSI GeForce VD7417 GAMING X TRIO Graphics Board RTX 3070 : Computers
Amazon.co.jp: MSI GeForce VD7417 GAMING X TRIO Graphics Board RTX 3070 : Computerswww.amazon.co.jp
tamam hocam halletim onlarda bin yen olarak kullanılıyormuş bizim gibi yüz ikiyüz felan değilmiş1 Japon Yeni eşittir
0,078 Türk Lirası
Buradan hesaplayabilirsiniz.