Neler Yeni

Nescafe çekilişinden birsey kazanır miyım

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Evde sürekli nescafe tüketiyoruz paket paket kahve bitiyor normalde bu paketin içindeki kodlari yazmakla ugrasmazdim cikmayacagini düşündüğümden ama nescafe uygulamasında puan biriktirerek d&r indirim kodu alınıyor onun için çöpe gideceğine hiç yoktan bir kaç kitap alırım diye yazmaya başladım her yazdığım kod ile çekilişe katılıyorum. Bende bir bahtsiz şans var ciddi ciddi araba çıkarsa ne olur kodu yazdığım paketi isterler mi. Çünkü ben puani alır almaz çöpe atıyorum paketleri

KlausM

80+ Silver
kazandında arabayı paketi istemesi kaldı

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evde sürekli nescafe tüketiyoruz paket paket kahve bitiyor normalde bu paketin içindeki kodlari yazmakla ugrasmazdim cikmayacagini düşündüğümden ama nescafe uygulamasında puan biriktirerek d&r indirim kodu alınıyor onun için çöpe gideceğine hiç yoktan bir kaç kitap alırım diye yazmaya başladım her yazdığım kod ile çekilişe katılıyorum. Bende bir bahtsiz şans var ciddi ciddi araba çıkarsa ne olur kodu yazdığım paketi isterler mi. Çünkü ben puani alır almaz çöpe atıyorum paketleri
Hiçbir şey çıkmıyor. Ben sadece hediye çeki için katılmıştım. O bile çıkmadı.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Ahmet Hakan
Evet gerekiyor ambalaj. Kod uydurup çekiliş hakkı kazanan olmasın diye istiyorlar

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emre
Arkadaşa 13 pro max veya 13 proydu çıkmıştı . Bakkallar kendileri nescafe içmeyi de seviyorlar. 4 5 kutu aldılar hepsini göndermişlerdi.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emre
Evet hocam sakladılar hatta deli gibi çıkan paketi aradılar 4 5 kişi :D

Top Bottom