Bana cumartesi dağıtıma çıktı pazar 3 de geldiler. Bayram yoğunluğu var azıcık onların yerine koyun kendinizi.Saat 9.30 oldu dağıtıma çıkmadı. Off. Başka kargo mu kalmadı ya
Markanın şikayetleri ortada olunca insan endişeleniyor. Tüm gün evde tutuluyor.Bana cumartesi dağıtıma çıktı pazar 3 de geldiler. Bayram yoğunluğu var azıcık onların yerine koyun kendinizi.
Kanka ben 2,3 kere alışveriş yaptım ilk kez bu bayramdan sonra böyle oldu. Amazondan da aldim ekran kartı bugün 8 gün yarın gelmezse para iadesi yapacaklar. Amazon bile yetiştiremedi sen düşünMarkanın şikayetleri ortada olunca insan endişeleniyor. Tüm gün evde tutuluyor.
Bulunduğunuz şehre bağlı. Ben küçük bir semtte oturuyorum. Kargo 1 haftada gelmişti.Saat 9.30 oldu dağıtıma çıkmadı. Off. Başka kargo mu kalmadı ya
ben amazondan 50 alisvreis yaptim ankara civarinda oturuyorum en geç pazartsei geliyor yazsa bile maximum 2 gün sürdü cidden hiç aksattıgnı görmedimKanka ben 2,3 kere alışveriş yaptım ilk kez bu bayramdan sonra böyle oldu. Amazondan da aldim ekran kartı bugün 8 gün yarın gelmezse para iadesi yapacaklar. Amazon bile yetiştiremedi sen düşün
Amazon hemen siparişi veriyor. Ertesi gün kargo şirketi (AGT) teslim alıyor.Bulunduğum ilde 7 gün kaldı kanka. Bugün de gelmezse amazon para iade yaparız dedi.ben amazondan 50 alisvreis yaptim ankara civarinda oturuyorum en geç pazartsei geliyor yazsa bile maximum 2 gün sürdü cidden hiç aksattıgnı görmedim
küçük şehirde yaşıyorum ondan olabiir belki. en kötü kargo şirketi aras kargo ile geliyo bana genelde ona rağmen bu kadar hızlıAmazon hemen siparişi veriyor. Ertesi gün kargo şirketi (AGT) teslim alıyor.Bulunduğum ilde 7 gün kaldı kanka. Bugün de gelmezse amazon para iade yaparız dedi.