Neler Yeni

Net kargo tahmini kaçta dağıtıma çıkıyor?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Saat 9.30 oldu dağıtıma çıkmadı. Off. Başka kargo mu kalmadı ya

SadeceSeyf

80+ Gold
Saat 9.30 oldu dağıtıma çıkmadı. Off. Başka kargo mu kalmadı ya
Bana cumartesi dağıtıma çıktı pazar 3 de geldiler. Bayram yoğunluğu var azıcık onların yerine koyun kendinizi.

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Bulunduğunuz şehir önemli rol oynar hocam.

SadeceSeyf

80+ Gold
Markanın şikayetleri ortada olunca insan endişeleniyor. Tüm gün evde tutuluyor.
Kanka ben 2,3 kere alışveriş yaptım ilk kez bu bayramdan sonra böyle oldu. Amazondan da aldim ekran kartı bugün 8 gün yarın gelmezse para iadesi yapacaklar. Amazon bile yetiştiremedi sen düşün

NotGonna

80+ Bronze
Kanka ben 2,3 kere alışveriş yaptım ilk kez bu bayramdan sonra böyle oldu. Amazondan da aldim ekran kartı bugün 8 gün yarın gelmezse para iadesi yapacaklar. Amazon bile yetiştiremedi sen düşün
ben amazondan 50 alisvreis yaptim ankara civarinda oturuyorum en geç pazartsei geliyor yazsa bile maximum 2 gün sürdü cidden hiç aksattıgnı görmedim

SadeceSeyf

80+ Gold
ben amazondan 50 alisvreis yaptim ankara civarinda oturuyorum en geç pazartsei geliyor yazsa bile maximum 2 gün sürdü cidden hiç aksattıgnı görmedim
Amazon hemen siparişi veriyor. Ertesi gün kargo şirketi (AGT) teslim alıyor.Bulunduğum ilde 7 gün kaldı kanka. Bugün de gelmezse amazon para iade yaparız dedi.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    13.8 KB · Hit: 31

NotGonna

80+ Bronze
Amazon hemen siparişi veriyor. Ertesi gün kargo şirketi (AGT) teslim alıyor.Bulunduğum ilde 7 gün kaldı kanka. Bugün de gelmezse amazon para iade yaparız dedi.
küçük şehirde yaşıyorum ondan olabiir belki. en kötü kargo şirketi aras kargo ile geliyo bana genelde ona rağmen bu kadar hızlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Serkan ateş
Kargoda amazon çok güzel bir iş çıkarıyor akşam bile sipariş etsem yarını sabah 10 11 gibi evimde oluyor

Top Bottom