bende begendim ilk gün izledimEnola Holmes bugun ızledım cok begendım
O kadar güzel mi ya birkaç kişi bana zaman kaybı falan dedi diye izlemedim.Enola Holmes bugun ızledım cok begendım
günahlan oyle denmez fılme ben baya bayıldım anlatısı fln guzel farklı bıde ahh basrolde kı cok tatlı kız stranger thingsde oynayan elevenO kadar güzel mi ya birkaç kişi bana zaman kaybı falan dedi diye izlemedim.
hayır kanka o kadar güzel falan değil eski sherlock'ları aratıyor kötü değil ama iyi de değil (bence)Bence 1 sezonluk dizi falan bitir. Mesela Cursed önerebilirim 6,7 saatini alabilir. Film olarak outlaw king süper The King çok iyiydi ama biraz başları sıkabilir. Sonrasında Cem yılmazın karakomik filmleri olabilir 4 tane 4 saatini alır eğlenirsin zamanın geçtiğini de unutabilirsin. Başka aklıma gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar güzel mi ya birkaç kişi bana zaman kaybı falan dedi diye izlemedim.
Hmm anladım aşırı boş bir zamanım olmadıkça izlemem ya da film kıtlığında olmazsam. Sağ ol yorum için .hayır kanka o kadar güzel falan değil eski sherlock'ları aratıyor kötü değil ama iyi de değil (bence)
Valla öyle denmişti bol zamanım olduğunda bakarım artıkgünahlan oyle denmez fılme ben baya bayıldım anlatısı fln guzel farklı bıde ahh basrolde kı cok tatlı kız stranger thingsde oynayan eleven
önemli değil ben çok bekliyordum sherlock aşığıyım eski filmler ve dizileri düşününce baya tırt geldi baya hayal kırıklığı oldu ama o kadar da kötü değilHmm anladım aşırı boş bir zamanım olmadıkça izlemem ya da film kıtlığında olmazsam. Sağ ol yorum için .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla öyle denmişti bol zamanım olduğunda bakarım artık
Anladım sherlock ayrı tadı var ya şu yeni sezonu gelse de . İzlesekönemli değil ben çok bekliyordum sherlock aşığıyım eski filmler ve dizileri düşününce baya tırt geldi baya hayal kırıklığı oldu ama o kadar da kötü değil