dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar her ay paramı cekcek
cekerse cekmemesi icin napmam gerek
abonelik aldıysan her ay çeker. iptal edersen çekmez. ödediğin ay boyunca kullanırsın. sonra kapanır. tekrar ödeme yapman gerekir.arkadaşlar her ay paramı cekcek
Üyeliği iptal et ayarlardan fatura bidaha kesmezarkadaşlar her ay paramı cekcek
iptal nasıl etcem hocam şimdi iptal edersem kulanabilcemmi bu ayabonelik aldıysan her ay çeker. iptal edersen çekmez. ödediğin ay boyunca kullanırsın. sonra kapanır. tekrar ödeme yapman gerekir.
iptal nasıl etcem hocam şimdi iptal edersem kulanabilcemmi bu ayÜyeliği iptal et ayarlardan fatura bidaha kesmez
Iptal ettin diyelim 1 ay boyunca kullanican 26 ağustosta üyelik bitecek para cekmeyecek sende izliyemiceniptal nasıl etcem hocam şimdi iptal edersem kulanabilcemmi bu ay
Mesaj otomatik birleştirildi:
iptal nasıl etcem hocam şimdi iptal edersem kulanabilcemmi bu ay
sitesine girip abonelikleri düzenle gibi bir seçenek vardı. oradan aboneliği iptal edeceksin. para ödediğin tarihten 1 ay süreyle kullanabilirsin iptal edinceiptal nasıl etcem hocam şimdi iptal edersem kulanabilcemmi bu ay
sitesine girip abonelikleri düzenle gibi bir seçenek vardı. oradan aboneliği iptal edeceksin. para ödediğin tarihten 1 ay süreyle kullanabilirsin iptal edince
cok sağolunIptal ettin diyelim 1 ay boyunca kullanican 26 ağustosta üyelik bitecek para cekmeyecek sende izliyemicen
Ben kullanıyodum ama sonradan iptal ettim, anam sağolsun 1 tane film izlemek için 40 liralık üyelik aldı iptal etsemde 1 ay üyelik girdi.cok sağolun
sıkıntı olmuş baya hocam sizin icinBen kullanıyodum ama sonradan iptal ettim, anam sağolsun 1 tane film izlemek için 40 liralık üyelik aldı iptal etsemde 1 ay üyelik girdi.
50 lira ondan aldım problem olmadısıkıntı olmuş baya hocam sizin icin
iptal edince para cekmicek dimi hocam bundan sonraki ay50 lira ondan aldım problem olmadı
Bidaha çekmez 26 ağustostan itibaren de bidaha film izleyemezsin.iptal edince para cekmicek dimi hocam bundan sonraki ay