Neler Yeni

Netflix Türkiye'de Top 5 Olan Saçmalik Olan Film

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,121
İsim
Emir
Bayadır fim izlemiyordum.Film arayışındaydım ve Top 10 a bakmak istedim.Başrollerde Dave Bautista
1733648596956.png
Yani bu abimiz vardı.Bu adamı herkes tanıyordur genelde macera/aksiyon filmlerinde oynar ve film akışı cidden güzel olur.Bu sebeple Kulübeye Tıklat filmini izlemek istedim.Fakat film o kadar saçmaydı ki ilk defa bir film için forum açıyorum.İzleyenlerin fikrini almak istiyorum ben mi abartıyorum yoksa film sektörü ciddi anlamda kalitesizleşti mi?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bayadır fim izlemiyordum.Film arayışındaydım ve Top 10 a bakmak istedim.Başrollerde Dave Bautista Alıntıyı görüntüleYani bu abimiz vardı.Bu adamı herkes tanıyordur genelde macera/aksiyon filmlerinde oynar ve film akışı cidden güzel olur.Bu sebeple Kulübeye Tıklat filmini izlemek istedim.Fakat film o kadar saçmaydı ki ilk defa bir film için forum açıyorum.İzleyenlerin fikrini almak istiyorum ben mi abartıyorum yoksa film sektörü ciddi anlamda kalitesizleşti mi?

Filmi izlemedim ama şundan eminim. Sırf güreşçileri oynatmak için öylesine projeler yapıyorlar.

Top Bottom