tam indir veya gezginlerdende indirebilirsin. önerim ise yeniden başlat pcyi güncelleştirmeleri kontrol etarkadaşlar microsoft store den netflix indirdim ama masaüstüne kısayolunu bir türlü getiremedim dosya konumunu görüntüleyemiyorum nasıl eklerim bunu.
Microsoft'tan indirilen her uygulamanın masaüstü kısayolu yok hepsi başlat menüsüne ekleniyor bazıları da otomatik masaüstüne ekleniyor.arkadaşlar microsoft store den netflix indirdim ama masaüstüne kısayolunu bir türlü getiremedim dosya konumunu görüntüleyemiyorum nasıl eklerim bunu.
Arama butonuna netflix yazdığın zaman muhtemelen karşına çıkar. Onu görev çubuğuna eklearkadaşlar microsoft store den netflix indirdim ama masaüstüne kısayolunu bir türlü getiremedim dosya konumunu görüntüleyemiyorum nasıl eklerim bunu.
çok saçma. Koskoca microsoft ya bir tane çalışanın aklına gelmez mi şunu yapmak. Gerçekten inanılmaz.Microsoft'tan indirilen her uygulamanın masaüstü kısayolu yok hepsi başlat menüsüne ekleniyor bazıları da otomatik masaüstüne ekleniyor.
aga atsınlar bütün çalışanları yerine çaycı hasan abiyi koysunlar valla kafası daha pratik o bile akıl eder şunu yapmayı.Arama butonuna netflix yazdığın zaman muhtemelen karşına çıkar. Onu görev çubuğuna ekle
Evet maalesef öyle ki zaten çok da kullanılmıyor Game Pass dışında.mağazanın bütün kullanılabilirliğini bitirdi şuan gözümde bu özellik