Neler Yeni

Netflix'e giriş butonu nasıl yapılır?

RupS-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zeybek
Web sayfasında bir buton olacak, kullanıcı bu butona tıkladığında kullanıcı Netflix'e yönlendirilecek ve benim belirlediğim email ve şifre ile otomatik olarak giriş yapacak.

Amacı kullanıcının hesap bilgilerini görmeden Netflix'e giriş yapabilmesi olacak.

Bir alakası var mı bilmiyorum ama backend olarak Python (flask) kullanıyorum.

Birkaç gündür uğraşıyorum ama yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
sorunu tam anlamadım ama oturumu açık bırakıp şu şekil sık kullanılanlar kısmına koyarsanız işiniz görülür sanırım.
1649187237372.png

LaketrooS

80+ Silver
Python un tarayıcı kontrol kütüphanesi var galiba. Oradan yaparsın ( en son 1 sene önce Python kullandım)

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Web sayfasında bir buton olacak, kullanıcı bu butona tıkladığında kullanıcı Netflix'e yönlendirilecek ve benim belirlediğim email ve şifre ile otomatik olarak giriş yapacak.

Amacı kullanıcının hesap bilgilerini görmeden Netflix'e giriş yapabilmesi olacak.

Bir alakası var mı bilmiyorum ama backend olarak Python (flask) kullanıyorum.

Birkaç gündür uğraşıyorum ama yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şifre doldurma kısmını vs bilmiyorum, butona link vermek için html kısmında a href kullanmanız gerekiyor.

RupS-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zeybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şifre doldurma kısmını vs bilmiyorum, butona link vermek için html kısmında a href kullanmanız gerekiyor.
Teşekkür ederim, bunu zaten biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunu tam anlamadım ama oturumu açık bırakıp şu şekil sık kullanılanlar kısmına koyarsanız işiniz görülür sanırım.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler, istediğim böyle bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Python un tarayıcı kontrol kütüphanesi var galiba. Oradan yaparsın ( en son 1 sene önce Python kullandım)
Evet Selenium kütüphanesi var ama bu tarayıcıyı kodun olduğu bilgisayarda yani sunucuda çalıştırıyor. Kullanıcının bilgisayarında nasıl çalıştaracağıma dair bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevirim.

Top Bottom