NetGsm Sabit İnternet Zammı

volki24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Hali hazırda netgsm kullanıyorum ucuz diye 3 ay önce geçmiş malum temmuz ayı güncellemesi yapıcaklarmış 200mbps paketim 875 tl olucakmış altyapım türktelekom 1000mbps destekliyor hangi sağlayıcıya geçiş yapmalıyım ne önerirsiniz ?
En azından kampanyalı olursa 500-1000mbps arası internet alırım bu paralara

Yok mu öneride bulunacak arkadaşlar

Hali hazırda netgsm kullanıyorum ucuz diye 3 ay önce geçmiş malum temmuz ayı güncellemesi yapıcaklarmış 200mbps paketim 875 tl olucakmış altyapım türktelekom 1000mbps destekliyor hangi sağlayıcıya geçiş yapmalıyım ne önerirsiniz ?
En azından kampanyalı olursa 500-1000mbps arası internet alırım bu paralara
türkcell kullanıyorum fiyat ucuk ama yeni müşteri kampanya yapıyor vodafone bak memnun olanda şikayetci olanda milenicom bak gibirnet netspeed türknet bak fiyat fiber hizmet varmı adres sorgula

pek bi bilgim yok araştırmadım sadece aklımda olan mantıklı olan şey türknetin altyapısı varsa ona geç derim yoksada aslında geçilebilir gibi konu boş kalmasın hem üstede çıkar diye yorum yapıyorum

Türknet daha önce kullandım sorunsuzdu ama 100mbps 500tl 200 daha fazla verip 500mbps kullanmak isterim eğer ki denk gelen bi iss olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

net speed desteklerse güzel bi hız net speed.
Netspeed desteklerse ne demek yani 200mbps veriyor 875 TL'ye

Türknet daha önce kullandım sorunsuzdu ama 100mbps 500tl 200 daha fazla verip 500mbps kullanmak isterim eğer ki denk gelen bi iss olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netspeed desteklerse ne demek yani 200mbps veriyor 875 TL'ye
net gsm ve net speed ayrı markalar net speed 200 mbps 600 liraya veriyor.

Ben de NETGSM kullaniyorum, fakat gectigimden beri sorun eksik olmuyor. En basta dusuk hiz ve yuksek ping sorunu vardi, simdi ise internet komple gitti. Demin NETGSM'i iptal ettim. Turk Telekom'a basvurucam.

Ben geçtiğimden beri bir sorun yaşamadım ama bugün sabahtan kesildi akşama kadar gelmedi ve bir espirisi kalmadı fiyatlarına zam geldi ben de telekoma geçicem sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri