Tuzum mu kuru? Babam yok, 16 yaşındayım kendim çalışıyorum kendim kazanıyorum.Sana sıkıntı olmayabilir ama başkalarına sıkıntı Herkesin senin gibi tuzu kuru değil
Herkes çalışıyor kardeşim mesele o değil mesele bu ülkede her şeyin aşırı pahalı olması Daha ucuza daha kaliteli yaşamak varken senin partizanlığın kimsenin umurunda değil.Tuzum mu kuru? Babam yok, 16 yaşındayım kendim çalışıyorum kendim kazanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışana ekmek var, Özel durumumu kendimi acındırmak için söylemedim. Sadece memnun olmayanlar istiyor ki havadan para yağsın.
Karşısındakine verelim ülkeyi. Doları 5tl yapsın. Çıkalım sınırlarımızdan, yatırımı durduralım, dış politikada ezilelim. Başka bir konuya da yazmıştım çok sevdiğim bir söz var;Herkes çalışıyor kardeşim mesele o değil mesele bu ülkede her şeyin aşırı pahalı olması Daha ucuza daha kaliteli yaşamak varken senin partizanlığın kimsenin umurunda değil.
o sırada hüdaparKarşısındakine verelim ülkeyi. Doları 5tl yapsın. Çıkalım sınırlarımızdan, yatırımı durduralım, dış politikada ezilelim. Başka bir konuya da yazmıştım çok sevdiğim bir söz var;
Oy verirken aklına devlet bekası, şehitlerin değil de patates soğan geliyorsa sen bu milletin evladı değilsin.
Şehitlerimizi unutursak kanımız kurusun.
Çok konuşmayacağım ama Hüdapar ın şuanda sadece 1 milletvekili var. Adamlar özerklik istemiyor, istemez. İstese bile alamaz. Hüdapar 2018 seçimlerinde de ittifakın içindeydi. Şimdiye kadar bir sorun çıksrttıklarını görmedim. Hdp 57 milletvekili var. Kk yaptığı açıklamalardan bahsetmiyorum bile. Profil fotoğrafında bu ülkeyi kuran Atatürk var, Atatürk'ün partisi başkanı 6 ilkeyi değil istiklal marşını bilmiyor.o sırada hüdapar
muhalefet iktidar olmaya çalışıyor sanırımÇok konuşmayacağım ama Hüdapar ın şuanda sadece 1 milletvekili var. Adamlar özerklik istemiyor, istemez. İstese bile alamaz. Hüdapar 2018 seçimlerinde de ittifakın içindeydi. Şimdiye kadar bir sorun çıksrttıklarını görmedim. Hdp 57 milletvekili var. Kk yaptığı açıklamalardan bahsetmiyorum bile. Profil fotoğrafında bu ülkeyi kuran Atatürk var, Atatürk'ün partisi başkanı 6 ilkeyi değil istiklal marşını bilmiyor.
2 kelimeyi yan yana getiremeyen bir eleman. Karşısına Muhsin Yazıcıoğlu çıksaydı, Necmettin Erbakan çıksaydı eyvallah. Oyumuz onlaraydı.
Ama şuanda bu ülkeyi en iyi yönetecek kişi cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bunu hepimiz biliyoruz. Her ülkenin sıkıntısı var, biz de dört dörtlük değiliz. Şuanda kendi politikamızı yapıyoruz. 2000li yıllarda ecevitin dünyaya bakışını gördük. Kendi arabamızı çıkardık, sondaj gemilerimiz, ihalarımız, sihalarımız, yollarımız, köprülerimiz, hastanelerimiz. Bir depremzede olarak en basitinden şuna da değinmek istiyorum, depremin toparlanması için gereken para 1milyar dolar. Herkes tek yürek programından toplanan paralar nerede? O parayla yeni Türkiye yapılırdı diyorlar. O para dolara çevirince ne kadar oluyor siz hesaplayın. Bu hükümet bizim yaralarımızı sardı. Gereken para hükümetin cebinden/merkez bankasından çıkıyor. Size samimi olarak söylüyorum Reisin karşısındaki bunları yapar mıydı?
Ne anlatıyorsun arkadaşım sen ? Senin şizofren tadında ki dünyanda ne yaşıyorsun bilmiyorum ama bir partiyi iktidara taşımamızın sebebi daha iyi daha ucuz daha rahat daha güzel bir hayat vaat ettikleri içindir. Bu millete patates almayı zorlaştırıp sonrada milliyetcilik dersi veremezsiniz zira alım gücü de milli bir meseledir.Karşısındakine verelim ülkeyi. Doları 5tl yapsın. Çıkalım sınırlarımızdan, yatırımı durduralım, dış politikada ezilelim. Başka bir konuya da yazmıştım çok sevdiğim bir söz var;
Oy verirken aklına devlet bekası, şehitlerin değil de patates soğan geliyorsa sen bu milletin evladı değilsin.
Şehitlerimizi unutursak kanımız kurusun.