Neler Yeni

Netspeed akşamları hız düşüyor, sizdede böylemi?

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
isim soyisim
İstanbul'dayım. Birkaç gün önceki aşırı rüzgarlı havaları hatırlıyorsunuzdur. O günlerin birinde hız testi yaptım ve fark ettim ki akşamları hızım yarıya falan düşüyor, ping ve jitterim artıyor. Müşteri hizmetleri 35'e hız sabitleme yaptı ve tabii ki bir şey değişmedi. 21.00-00.00 arası Online oyun oynamak acayip acılı. Normalde her akşam oyun oynarım neredeyse ama o fırtınalı havadan beri oyun tecrübem baltalandı.
Ne yapmalı? Sizdede durum böylemi? Niye böyle oluyor?
35mbps paket kullanıyorum.

Ekler

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    82.6 KB · Hit: 33
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    122.8 KB · Hit: 41
  • Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    65.1 KB · Hit: 37
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    45 KB · Hit: 34

etnetalw

80+ Bronze
Kapasite problemi var.
Yetersiz kapasite yüzünden kucuk firmalarda bu olası sorunlar mevcuttur.
Millenicom gibi büyük firmalar tercih etmek yerine neden o firmayı tercih ettinzi geçmiş olsun.!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapasite yetmediği icin hızınızı düşürmüş gine düzelmediyse artık firmanın yatırım yapması gerektiği anlamına gelmektedir.

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
netspeede ait başka server bulamadığım için denizlideki serverlarını seçiyordum hız test yapmak için ancak netspeed le son konuşmamda TT altyapısıdnan servis verdikleri için TTnin serverını seçerek hız testi yapmam söylendi. neyse hız testi yaptım arka arkaya bantgenişliğinde sorun yok ama dehşet bir ping ve jitter var

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Emre
Bu sorun dediğiniz gibi 1 haftadır bende de var. Aradığımda bölgesel yoğunluk kaynaklı olduğunu ve kapasite arttırımı yapacaklarını söylediler. VPN Bağlı olduğumda hız yükseliyor ancak VPN kapalı olduğunda bu sorun ortaya çıkıyor.

Top Bottom