Neler Yeni

Netspeed Alınır mı??

Arcturus

80+ Bronze
1614932871429.png

Sizce Bu altyapı ile netspeed alınır mı?

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Bence alınabilir.

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk
Turknet millenicom givi servislerinde bı bakmanızı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Alıntıyı görüntüle
Sizce Bu altyapı ile netspeed alınır mı?
Şahsi görüşüm şuan ciddi yatırımı olan herkes tarafından ve şahsım tarafından önerilen millenicom a bakmanız niye ilk ona bakmanı öneriyorum dersen müşteri hizmetleri cidden kaliteli (bence net en kaliteli müşteri hizmetleri milleicom da) bir sorun çıkarsa iptal ettirebilirsiniz ki en iyi sözünü tutan firmada onlardır şu vakit eğer başvuru yaparsanız kodum bu dur siz de ben de bedavaya 1 ay kullanbiliriz eğer başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım :) D28F00E6 (kişi sorarsalar ömer dersiniz=

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.
Şahsi görüşüm şuan ciddi yatırımı olan herkes tarafından ve şahsım tarafından önerilen millenicom a bakmanız niye ilk ona bakmanı öneriyorum dersen müşteri hizmetleri cidden kaliteli (bence net en kaliteli müşteri hizmetleri milleicom da) bir sorun çıkarsa iptal ettirebilirsiniz ki en iyi sözünü tutan firmada onlardır şu vakit eğer başvuru yaparsanız kodum bu dur siz de ben de bedavaya 1 ay kullanbiliriz eğer başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım :) D28F00E6 (kişi sorarsalar ömer dersiniz=
Millenicom bu aralar bozdu sanki :/ zaten taahhütsüz denemekten zarar gelmez.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
watsapp müşteri hizmetleri bot gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyor modemi resetleyin modemi resetleyin
arayıp 2-3 kez sorunumu dile getirdim ilgilenceklerini söylediler
bakalım bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Millenicom bu aralar bozdu sanki :/ zaten taahhütsüz denemekten zarar gelmez.
Benim serüven ocak sonu tt tahhütü bitmesiyle başladı 2 gün kala aramadığım operatör kalmadı en son türknet millenicom arasında kaldım türknet i biraz zorlayınca çirkinleşti bende hiç dedim gerek yok türknete , millenicomda bana baya iyi yardımcı oldular 1 gün kala başvuru yaptık 31 inde hiç sıkıntı olmadan telefona gelen mesajı arayüze yazıp internetimi kullanmaya başladım hatta dün fatura geldi ilk ay internet bedava ama telefon ücreti geldi (zaten onlarda rakiplerine göre mükemmel eğer ev telefonu kullanıyorsanız mantıklı hareket olur) kaç dk konuştuğu yazmıyordu aradım hemen anlattılar ilk abonelerimizde olabilir yine bakarız dediler bugün baktığımda fatura kullanım hepsi gözüküyordu. :) Esenlerde oturuyorum değerlerim bunlar 35 mbps paketi :) yine hatırlatıyım kodla beraber 1 ay internet ücreti ödemiyorsun kodu verede ödemiyor.

Ekler

• screenshotAtUploadCC_1615029053458.png
    screenshotAtUploadCC_1615029053458.png
    13.9 KB · Hit: 83
  • screenshotAtUploadCC_1615029053457.png
    screenshotAtUploadCC_1615029053457.png
    83.9 KB · Hit: 84

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.
Benim serüven ocak sonu tt tahhütü bitmesiyle başladı 2 gün kala aramadığım operatör kalmadı en son türknet millenicom arasında kaldım türknet i biraz zorlayınca çirkinleşti bende hiç dedim gerek yok türknete , millenicomda bana baya iyi yardımcı oldular 1 gün kala başvuru yaptık 31 inde hiç sıkıntı olmadan telefona gelen mesajı arayüze yazıp internetimi kullanmaya başladım hatta dün fatura geldi ilk ay internet bedava ama telefon ücreti geldi (zaten onlarda rakiplerine göre mükemmel eğer ev telefonu kullanıyorsanız mantıklı hareket olur) kaç dk konuştuğu yazmıyordu aradım hemen anlattılar ilk abonelerimizde olabilir yine bakarız dediler bugün baktığımda fatura kullanım hepsi gözüküyordu. :) Esenlerde oturuyorum değerlerim bunlar :) yine hatırlatıyım kodla beraber 1 ay internet ücreti ödemiyorsun kodu verede ödemiyor.
Gayet iyiymiş değerler, ping mükemmel. Son zamanlarda milleni bozdu diye konular artmaya başlamıştı, o yüzden yazdım.

Top Bottom