Kaç para ?Alıntıyı görüntüle
Sizce Bu altyapı ile netspeed alınır mı?
Alınabilir.Alıntıyı görüntüle
AnladımTürknet kullanıyorum 75mbps altyapım destekliyor 20 alıyorum
Şahsi görüşüm şuan ciddi yatırımı olan herkes tarafından ve şahsım tarafından önerilen millenicom a bakmanız niye ilk ona bakmanı öneriyorum dersen müşteri hizmetleri cidden kaliteli (bence net en kaliteli müşteri hizmetleri milleicom da) bir sorun çıkarsa iptal ettirebilirsiniz ki en iyi sözünü tutan firmada onlardır şu vakit eğer başvuru yaparsanız kodum bu dur siz de ben de bedavaya 1 ay kullanbiliriz eğer başka sorunuz varsa seve seve cevaplarımAlıntıyı görüntüle
Millenicom bu aralar bozdu sanki :/ zaten taahhütsüz denemekten zarar gelmez.Şahsi görüşüm şuan ciddi yatırımı olan herkes tarafından ve şahsım tarafından önerilen millenicom a bakmanız niye ilk ona bakmanı öneriyorum dersen müşteri hizmetleri cidden kaliteli (bence net en kaliteli müşteri hizmetleri milleicom da) bir sorun çıkarsa iptal ettirebilirsiniz ki en iyi sözünü tutan firmada onlardır şu vakit eğer başvuru yaparsanız kodum bu dur siz de ben de bedavaya 1 ay kullanbiliriz eğer başka sorunuz varsa seve seve cevaplarımD28F00E6 (kişi sorarsalar ömer dersiniz=
watsapp müşteri hizmetleri bot gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyor modemi resetleyin modemi resetleyinŞahsi görüşüm şuan ciddi yatırımı olan herkes tarafından ve şahsım tarafından önerilen millenicom a bakmanız niye ilk ona bakmanı öneriyorum dersen müşteri hizmetleri cidden kaliteli (bence net en kaliteli müşteri hizmetleri milleicom da) bir sorun çıkarsa iptal ettirebilirsiniz ki en iyi sözünü tutan firmada onlardır şu vakit eğer başvuru yaparsanız kodum bu dur siz de ben de bedavaya 1 ay kullanbiliriz eğer başka sorunuz varsa seve seve cevaplarımD28F00E6 (kişi sorarsalar ömer dersiniz=
Benim serüven ocak sonu tt tahhütü bitmesiyle başladı 2 gün kala aramadığım operatör kalmadı en son türknet millenicom arasında kaldım türknet i biraz zorlayınca çirkinleşti bende hiç dedim gerek yok türknete , millenicomda bana baya iyi yardımcı oldular 1 gün kala başvuru yaptık 31 inde hiç sıkıntı olmadan telefona gelen mesajı arayüze yazıp internetimi kullanmaya başladım hatta dün fatura geldi ilk ay internet bedava ama telefon ücreti geldi (zaten onlarda rakiplerine göre mükemmel eğer ev telefonu kullanıyorsanız mantıklı hareket olur) kaç dk konuştuğu yazmıyordu aradım hemen anlattılar ilk abonelerimizde olabilir yine bakarız dediler bugün baktığımda fatura kullanım hepsi gözüküyordu.Millenicom bu aralar bozdu sanki :/ zaten taahhütsüz denemekten zarar gelmez.
Gayet iyiymiş değerler, ping mükemmel. Son zamanlarda milleni bozdu diye konular artmaya başlamıştı, o yüzden yazdım.Benim serüven ocak sonu tt tahhütü bitmesiyle başladı 2 gün kala aramadığım operatör kalmadı en son türknet millenicom arasında kaldım türknet i biraz zorlayınca çirkinleşti bende hiç dedim gerek yok türknete , millenicomda bana baya iyi yardımcı oldular 1 gün kala başvuru yaptık 31 inde hiç sıkıntı olmadan telefona gelen mesajı arayüze yazıp internetimi kullanmaya başladım hatta dün fatura geldi ilk ay internet bedava ama telefon ücreti geldi (zaten onlarda rakiplerine göre mükemmel eğer ev telefonu kullanıyorsanız mantıklı hareket olur) kaç dk konuştuğu yazmıyordu aradım hemen anlattılar ilk abonelerimizde olabilir yine bakarız dediler bugün baktığımda fatura kullanım hepsi gözüküyordu.Esenlerde oturuyorum değerlerim bunlar
yine hatırlatıyım kodla beraber 1 ay internet ücreti ödemiyorsun kodu verede ödemiyor.