Netspeed vdsl modem önerisi

(Altyapım 72 mb destekliyor belki 75 aldığım için altyapıda bir sorun oluşmuş olabilir bundan dolayı 54 alıyor olabilirim)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

54mbps gayet iyi bir hız upload müthiş akşam saatlerinde aynı performans değil mi?
kopma, ping gibi sorunlar yaşadınız mı?
Hayır yaklaşık olarak her saatte aynı ping zaten 20 yi geçmiyor ben de oyun oynuyorum ve çok memnunum

75mbps'lik pakete göre iyi değil bence,69-70 olsa anlaşılabilir ancak 54 düşük.
16mbps kullandığım için pakete değil aldığı hıza baktım :') 75'e göre 21mbps yüksek bir rakam

Bence zaten ben altyapıdan yüksek tarife aldığımdan bu sorun oluştu sizdeki hız kaybı daha az olacaktır diye düşünüyorum büyük ihtimal 65-70 alırsınız

16mbps kullandığım için pakete değil aldığı hıza baktım :') 75'e göre 21mbps yüksek bir rakam
Kendinize göre haklısınız ancak arkadaş 75mbps'lik paket satın aldıysa ve altyapısı 75 destekliyorsa 54mbps alması İSS'nin suçu ve kötü bir değer.

Kendinize göre haklısınız ancak arkadaş 75mbps'lik paket satın aldıysa ve altyapısı 75 destekliyorsa 54mbps alması İSS'nin suçu ve kötü bir değer.
Dediğim gibi altyapım 72 destekliyor bundan dolayı problem olduğundan şüpheliyim fakat fiyat da zaten ıcız tarife düşürmeye de gerek yok 54 mb bana zaten yetiyor

Geri