Neler Yeni

Netspeed ve Millenicom hakkında

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Birkaç hafta içinde TT'den çıkıp uygun fiyata iyi bir hizmet sunan bir İSS'ye geçmek istiyoruz. Aklımızda kablonet, netspeed ve millenicom var. Türknet'i de düşündüm ancak sonra vazgeçtim. En ucuzu netspeed ve millenicom ile arasında 5 TL var. Kablonet'in tarifeleri çok pahalı indirim düşünüyorlar mı bilemeyiz daha konuşmadık hiçbiriyle. Konuya geçeyim, Millenicom ve Netspeed gibi markalar nasıl hizmet veriyor, bunlardan birini hiç kullandınız mı? Ben Konya'da oturuyorum, sıkıntı olacağını sanmam ama burada da güzel hizmet verirler mi?

Not: 100 Mbps Fiber tarifelere bakıyorum.

WildTiger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Arda Yavuz
Ben yakın zamanda millenicoma geçtim.servis konusunda adama illallah etiriyolar. int kalitesi ii ben 35 mbs kulanıyorum, müşteri hizmetleri problem ama 2 hafta civarı katlanırsan iyi int veriyolar.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
En mantıklı ve en ucuz tarife TürkNet'de. Millenicom aylık 120 TL alıyor. Netspeed, 99 TL ama 12 ay taahhütlü. Şayet taahhütü kabul etmezseniz 120 TL kurulum alıyor ve aylık 109 TL oluyor. TürkNet, 99 TL ve taahhütsüz. Bir iki ay önce 85 TL idi, çok daha avantajlı idi ama zam geldi. Ben de kullanıyorum, gayet memnunum. Size de öneririm, konumu da inceleyebilirsiniz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En mantıklı ve en ucuz tarife TürkNet'de. Millenicom aylık 120 TL alıyor. Netspeed, 99 TL ama 12 ay taahhütlü. Şayet taahhütü kabul etmezseniz 120 TL kurulum alıyor ve aylık 109 TL oluyor. TürkNet, 99 TL ve taahhütsüz. Bir iki ay önce 85 TL idi, çok daha avantajlı idi ama zam geldi. Ben de kullanıyorum, gayet memnunum. Size de öneririm, konumu da inceleyebilirsiniz.
TürkNet'ten çok sıkıntı çekenler olmuş müşteri hizmetleri yok vs diyorlar bir sıkıntı olduğunda nasıl ilgileniyorlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom aylık 120 TL alıyor.
Sitesinde 105 TL gözüküyor kurulum parası mı var içinde?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkisini de deneyimlemiş biri olarak millenicom tarafında daha memnun kaldım. Tabi verdikleri hizmetler bölgeden bölgeye değişiyor bundan bağımsız yazıyorum. Netspeedin müşteri hizmetlerinden hiç memnun kalmadım. Onlardan kaynaklı sürekli ping sorunum vardı tek bir çözüm bile üretmeyip geçiştirip durdular. Gerçekten en memnun kalmadığım firmalardan biri.En son iptal edip milleniye geçtim. Yaklaşık 3 ay oldu tek bir sorun dahi yaşamadım. Müşteri hizmetleri de daha ilgili. Üstelik geçen ay paket yükselttiğim halde fiyatı sabit tuttular. Şu an 35 mbpslik pakete 79 lira ödüyorum. Benim tercümelerim böyle.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
TürkNet'ten çok sıkıntı çekenler olmuş müşteri hizmetleri yok vs diyorlar bir sıkıntı olduğunda nasıl ilgileniyorlar?
Konumda hepsi yazılı, sesli müşteri hizmetleri yok. Uygulamaları üzerinden destek kaydı bırakarak iletişim kuruyorsunuz. Dakikalar içerisinde detaylı şekilde döndüler hep bana. Hızlıydı, pek dert etmedim. Zaten fiberde sıkıntı pek çıkmıyor.
Sitesinde 105 TL gözüküyor kurulum parası mı var içinde?
Aylık 15 TL modem kira ücreti alıyorlar. TürkNet'de bu ücret yok. Her açıdan mantıklı olan TürkNet şayet fiberseniz. ADSL/VDSL altyapıda önermiyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Konumda hepsi yazılı, sesli müşteri hizmetleri yok. Uygulamaları üzerinden destek kaydı bırakarak iletişim kuruyorsunuz. Dakikalar içerisinde detaylı şekilde döndüler hep bana. Hızlıydı, pek dert etmedim. Zaten fiberde sıkıntı pek çıkmıyor.

Aylık 15 TL modem kira ücreti alıyorlar. TürkNet'de bu ücret yok. Her açıdan mantıklı olan TürkNet şayet fiberseniz. ADSL/VDSL altyapıda önermiyorum.
Konuyu da okudum az önce, TürkNet hakkında bunlardan haberim yoktu. Modem kirası olmaması da çok güzel çünkü diğerlerinde o kirayi ödemek yerine gidip AX20 alırdım. Ben bi' düşüneyim gerçekten mantıklı gibi.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
2 seneden fazladır NetSpeed kullanıyorum. Yorumlardaki bi arkadaşın aksine ping sorunu ve canlı destek yönünden sıkıntı yaşamdım şimdiye kadar. 1 defa yaşamıştım, arıza kaydı bıraktım ve ertesi gün bana ulaşıp detaylı bir şekilde yardımcı olmuşlardı. tabii ki bölgeden bölgeye değişiyor bu. Avrupa serverlarında 30-50 ping arası alıyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Türknet'e geçtik bakalım nasıl deneyim olacak. Bana da çok uygun geldi.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Türknet'e geçtik bakalım nasıl deneyim olacak. Bana da çok uygun geldi.
Merhaba bende Türknet Millenicom Netspeed arasında kaldım türknet nasıl sizce zamanında kimse önermiyordu müşteri hizmetleri rezalet muhatap insan bulamıyorsun diyorlardı sizce nasıl memnun musunuz?

kırmızışarapp

80+ Silver
Birkaç hafta içinde TT'den çıkıp uygun fiyata iyi bir hizmet sunan bir İSS'ye geçmek istiyoruz. Aklımızda kablonet, netspeed ve millenicom var. Türknet'i de düşündüm ancak sonra vazgeçtim. En ucuzu netspeed ve millenicom ile arasında 5 TL var. Kablonet'in tarifeleri çok pahalı indirim düşünüyorlar mı bilemeyiz daha konuşmadık hiçbiriyle. Konuya geçeyim, Millenicom ve Netspeed gibi markalar nasıl hizmet veriyor, bunlardan birini hiç kullandınız mı? Ben Konya'da oturuyorum, sıkıntı olacağını sanmam ama burada da güzel hizmet verirler mi?

Taahhütlü girmek saçma millenicoma ucuz diye bence

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Merhaba bende Türknet Millenicom Netspeed arasında kaldım türknet nasıl sizce zamanında kimse önermiyordu müşteri hizmetleri rezalet muhatap insan bulamıyorsun diyorlardı sizce nasıl memnun musunuz?
Türknet'in müşteri hizmetleri gayet iyi. Beni memnun etti. Arıza kayıtlarını vs uygulama üzerinden yapıyorsunuz. Türknet ile tek sıkıntım Türknet'in sağladığı ancak Türk Telekom tarafından verilen H298A router'ının kablosuz performansından memnun olmamam. Ancak ilgilenen personel birkaç gün sonra onu aramamı ve yeni router sormamı söyledi. Bakalım nasıl olacak şimdi. Şimdilik genel anlamda memnunum ve tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,589
Üyeler
166,237
Son üye
süprizbozan
Top Bottom