Evet haklısın düşünce doğru aslında ama uygulama yanlış neden düz bir çizgi şeklinde mesela çok fazl hataları var düzeltilirse gerçekten dünya için çok iyi bir projegarip ama bence biraz gereksiz geldi. bu şey gibi binlerce ağaç kesip 100 ağaç dikmek. anlayana
düz çünkü ulaşımın tek yönlü yapılması planlıanıyorEvet haklısın düşünce doğru aslında ama uygulama yanlış neden düz bir çizgi şeklinde mesela çok fazl hataları var düzeltilirse gerçekten dünya için çok iyi bir proje
Ulaşım şekli değişebilir adamlar dünyanın en zengin ülkelerinden ama projeyi çok saçma şekilde uyguluyorlardüz çünkü ulaşımın tek yönlü yapılması planlıanıyor
yo aslında uygulama doru benim eleştirdiğim projenin yönetimi fln değil direk proje. ya ama evet uygullamada pek iyi diyemeyiz.Ulaşım şekli değişebilir adamlar dünyanın en zengin ülkelerinden ama projeyi çok saçma şekilde uyguluyorlar
Hocam şekil yanlış bence ya böyle bi beşgen yada dikdörtgen olsa daha iyi olmazmıydıyo aslında uygulama doru benim eleştirdiğim projenin yönetimi fln değil direk proje. ya ama evet uygullamada pek iyi diyemeyiz.
ulaşım şekli değişmesi saçma olur. tek taraflı daha iyi eğer düz bir çizgi olmasa buda çok yönlülük fln filan cart curttan baya bi masraf demek.
ya benim fikrim şu ki suudi arabistanın asıl planı düz bir şekilde şehirlere geçiş yapmak yan yana zaten belli oluyor bu da.
Olmazdı. Bende güzel şuan ki görünümü dediğim gibi ulaşım açısından.Hocam şekil yanlış bence ya böyle bi beşgen yada dikdörtgen olsa daha iyi olmazmıydı