𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,404
Ödeme sayfasında fiyat düşüyor stok adedi 1
Bolca stok var hocam. Yeni gibi veya çok iyi durumda alabilirsin fiyat farkı çok değil.Beyler almayın ya ben alacağım
Şimdi baktım da Tv Box gibi olanlar değil bu uydu alıcısı sanırım. İçinde uygulamalar falan yok gibi.Bolca stok var hocam. Yeni gibi veya çok iyi durumda alabilirsin fiyat farkı çok değil.
Yoktur bu temel seviye.Şimdi baktım da Tv Box gibi olanlar değil bu uydu alıcısı sanırım. İçinde uygulamalar falan yok gibi.
Şimdi baktım da Tv Box gibi olanlar değil bu uydu alıcısı sanırım. İçinde uygulamalar falan yok gibi.
Sağ hocam. Bunlarda da normal kanallar yok diye biliyorum. Onu nasıl hallediyoruz?Yoktur bu temel seviye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin aradığın buNext Start 4K Media Player : Amazon.com.tr
Next Start 4K Media Player : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Android kutusu o hocam, kablolu uydu yayını desteklemez. Normal tv alıcısı gibi kullanamazsın. Ama HBO veya DSMART Go gibi dijital platformlar üzerinden tv kanallarını canlı izleyebilirsin. Bütün kanallar olmaz ama bilindik çoğu kanal var.Sağ hocam. Bunlarda da normal kanallar yok diye biliyorum. Onu nasıl hallediyoruz?
Youtube var sankiŞimdi baktım da Tv Box gibi olanlar değil bu uydu alıcısı sanırım. İçinde uygulamalar falan yok gibi.
Hocam bunun bi de pro versiyonu çıkmış. Kayda değer bir fark var mı? Tv box almayı düşünüyorum ama mi stick 1080p gerçekten illallah ettirdi. Tamam bi apple tv olmayacak ama akıcı ve stabil çalışıyor mu bu veya pro versiyon? Bilgin varsa makbule geçer.Yoktur bu temel seviye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin aradığın buNext Start 4K Media Player : Amazon.com.tr
Next Start 4K Media Player : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Pro olanı al iyi baya şuan izliyorumHocam bunun bi de pro versiyonu çıkmış. Kayda değer bir fark var mı? Tv box almayı düşünüyorum ama mi stick 1080p gerçekten illallah ettirdi. Tamam bi apple tv olmayacak ama akıcı ve stabil çalışıyor mu bu veya pro versiyon? Bilgin varsa makbule geçer.