❌İndirim Bitti! 🔥Next 2023 Full HD Uydu Alıcısı 420 TL (2'EL)🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler almayın ya ben alacağım

Bolca stok var hocam. Yeni gibi veya çok iyi durumda alabilirsin fiyat farkı çok değil.
Şimdi baktım da Tv Box gibi olanlar değil bu uydu alıcısı sanırım. İçinde uygulamalar falan yok gibi.

Şimdi baktım da Tv Box gibi olanlar değil bu uydu alıcısı sanırım. İçinde uygulamalar falan yok gibi.
Yoktur bu temel seviye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin aradığın bu

Sağ hocam. Bunlarda da normal kanallar yok diye biliyorum. Onu nasıl hallediyoruz?
Android kutusu o hocam, kablolu uydu yayını desteklemez. Normal tv alıcısı gibi kullanamazsın. Ama HBO veya DSMART Go gibi dijital platformlar üzerinden tv kanallarını canlı izleyebilirsin. Bütün kanallar olmaz ama bilindik çoğu kanal var.

Yoktur bu temel seviye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin aradığın bu
Hocam bunun bi de pro versiyonu çıkmış. Kayda değer bir fark var mı? Tv box almayı düşünüyorum ama mi stick 1080p gerçekten illallah ettirdi. Tamam bi apple tv olmayacak ama akıcı ve stabil çalışıyor mu bu veya pro versiyon? Bilgin varsa makbule geçer.

Hocam bunun bi de pro versiyonu çıkmış. Kayda değer bir fark var mı? Tv box almayı düşünüyorum ama mi stick 1080p gerçekten illallah ettirdi. Tamam bi apple tv olmayacak ama akıcı ve stabil çalışıyor mu bu veya pro versiyon? Bilgin varsa makbule geçer.
Pro olanı al iyi baya şuan izliyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri