Next YE-43GFSG4 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV
Her bütçeye göre tv var valla bu kasım tv indirimleri meşhur o bahsettiğin konuyuda ben açtım50’’ qled google tv modeli 12.800tl bütçeni varsa onu da alabilirsiniz ben çektim ondan
Amazonda da aynı fiyat.Amazonda 7k
bede onu almayı düşünüyorum ya kararsız kaldım alsam mı acaba50’’ qled google tv modeli 12.800tl bütçeni varsa onu da alabilirsiniz ben çektim ondan
Bütçen varsa düşünmebede onu almayı düşünüyorum ya kararsız kaldım alsam mı acaba
13 k uygun ama biraz daha verim 19.5 a 55 inç miniled onu almaya değer mi çok fark var mıdırBütçen varsa düşünme
Biraz daha vereyim mevzusuna girersen sonu gelmez bütçen neyse ona göre al hocam karar senin13 k uygun ama biraz daha verim 19.5 a 55 inç miniled onu almaya değer mi çok fark var mıdır
Arkadaşın söylediği gibi biraz daha mevzusu sıkıntılı 19.5a onu mu alsam diceksin sonra 65 inç sonra az daha koyayım 120hz alıyım diceksin stres babacım ya13 k uygun ama biraz daha verim 19.5 a 55 inç miniled onu almaya değer mi çok fark var mıdır
11.111 onvo aldım geçtim hocam çok takmamak lazım aşırı üst düzey bir beklentim yok ztn işi görsün yeterliArkadaşın söylediği gibi biraz daha mevzusu sıkıntılı 19.5a onu mu alsam diceksin sonra 65 inç sonra az daha koyayım 120hz alıyım diceksin stres babacım ya
Ben aldım 12.800tlliği şimdi de 11.111tlye onvo gelmiş qled 50’’ bilemedim hangisi daha iyi