🔥İndirim Grundig 55 GHO 9700 B OLED TV 30.251TL🔥🔥🔥🔥Hepsiburada Satıcı Teknosa

Reaksiyon skoru
62
Piyasada şuan en uygun Oled Tv

Grundig 55GHO9700B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

400 TL kuponu kullanın

Ekler

• IMG_1750.webp
    IMG_1750.webp
    99.1 KB · Hit: 56
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
9900 olanını kullanıyorum ekran çok güzel ama alır almaz sitesinden güncellemesini indirin usb ile kuruluyor. Android i çok hızlı değil çok beklentiniz olmasın 2 seneye tv box ister panel Lg nin oled paneli.
55GO975A yeni modeli çıkmış ondan ucuzlaması normal ama bu fiyata rakipsiz bence.

9900 olanını kullanıyorum ekran çok güzel ama alır almaz sitesinden güncellemesini indirin usb ile kuruluyor. Android i çok hızlı değil çok beklentiniz olmasın 2 seneye tv box ister panel Lg nin oled paneli.
55GO975A yeni modeli çıkmış ondan ucuzlaması normal ama bu fiyata rakipsiz bence.
MEMC özelliği var mı ekran menünüzde

Alacak olanlar oled ekran olması değil oled ekranı ne kadar iyi koruyabilidiği önemli, sonra hayalet ekran sorunları ile karşılaşmayın. Ona dikkat ederek araştırarak alın

Alacak olanlar oled ekran olması değil oled ekranı ne kadar iyi koruyabilidiği önemli, sonra hayalet ekran sorunları ile karşılaşmayın. Ona dikkat ederek araştırarak alın
DOĞRUV .GÜNLÜK BAŞINDA OTURUP AKŞAMA KADAR İZLENECEKSE SIKINTI ÇIKABİLİR. AMA BENDE LG 55 OLEDC5E MODELİ VAR. SIFIR ISINMA. ADAMLAR İŞİ ÇZÖMÜŞ

pixel bakımını belli bir saatde otomatik yapıyor, dizi izliyorsun görüntüyü durdurdun hemen kendini karartıyor gündüz çok parlak bir yerde nit değeri tatmin etmeyebilir ama gece film izlerken inanılmaz yani o kontrast harika. Lg evo panel kullanıyorlar ve evo paneller baya dayanıklı. Hatta 2.nesil evo panel var merak eden arkadaşlar araştırabilir veya oled tv alırsa beyaz bir videodan vs makro çekim yapıp anlayabilir.
1762729011276.webp

Satıcı şunda teknosa olsa...

9900 modelinin 65 olanı bir düşse de kelepir alsak ya. Bir tane odada TV yok gerek de yok oraya kelepir kovalıyorum. Next Mini Led e Visa indirimi gelirse onu alıcam. Arada grundig oled kovalıyorum.

Bende 9700B olan modeli aldım ama 9700 ile 9700B arasındaki fark ne tam anlayamadım. B harfi olunca daha mı iyi daha mı kötü oluyor?

pixel bakımını belli bir saatde otomatik yapıyor, dizi izliyorsun görüntüyü durdurdun hemen kendini karartıyor gündüz çok parlak bir yerde nit değeri tatmin etmeyebilir ama gece film izlerken inanılmaz yani o kontrast harika. Lg evo panel kullanıyorlar ve evo paneller baya dayanıklı. Hatta 2.nesil evo panel var merak eden arkadaşlar araştırabilir veya oled tv alırsa beyaz bir videodan vs makro çekim yapıp anlayabilir.
Alıntıyı görüntüle
Bu fotoğrafta ne yoksa EVo Oled değildir dedin reis .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fotoğrafta ne yoksa ego Oled değildir

Şöyle bi foto çektim ama

Ekler

• IMG_1754.webp
    IMG_1754.webp
    534.6 KB · Hit: 19
  • IMG_1753.webp
    IMG_1753.webp
    1,013.3 KB · Hit: 20
Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bi foto çektim ama
Evo 2 gibi duruyor LG G3 veya C3 oled tv de kullanılıyor.
Evo olmayanlar biraz daha farklı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,858
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri