❌İndirim Bitti! 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

genel yorum alabilir miyiz çok satış oldu alanlar memnun mu görüntüden sesten?

4k Dolby vision videoları efsane😇Yazıların çevresinde parlama görmedim. Bu arada Apple tv YouTube dan çektim fotoğrafları.

Ekler

• IMG_8440.webp
    IMG_8440.webp
    539 KB · Hit: 248
  • IMG_8443.webp
    IMG_8443.webp
    739.5 KB · Hit: 245
  • IMG_8446.webp
    IMG_8446.webp
    451.8 KB · Hit: 245
  • IMG_8447.webp
    IMG_8447.webp
    312.9 KB · Hit: 238
  • IMG_8448.webp
    IMG_8448.webp
    552.1 KB · Hit: 239
  • IMG_8442.webp
    IMG_8442.webp
    636.4 KB · Hit: 227
  • IMG_8453.webp
    IMG_8453.webp
    728.4 KB · Hit: 239
televizyonu teslim aldım da kurulum randevusu için müşteri hizmetleri numarası nedir?

Bende bu televizyon vasıtası ile foruma katılmış bulundum. Bu konu üzerindeki bilgi paylaşımı sayesinde televizyonu almaya karar verdim. Katkı sağlayan herkesin emeğine sağlık.

4k Dolby vision videoları efsane😇Yazıların çevresinde parlama görmedim. Bu arada Apple tv YouTube dan çektim fotoğrafları.
Hocam görüntüler çok güzel görünüyor. Önceki paylaşımınızdaki görüntülerde televizyona karşı beklentimi yükseltmişti. Aynı görüntüyü Apple TV ve Google TV OS üzerinden açıp karşılaştırma şansınız oldu mu? Olduysa aşırı fark var mı merak ettim.

Bende bu televizyon vasıtası ile foruma katılmış bulundum. Bu konu üzerindeki bilgi paylaşımı sayesinde televizyonu almaya karar verdim. Katkı sağlayan herkesin emeğine sağlık.

Hocam görüntüler çok güzel görünüyor. Önceki paylaşımınızdaki görüntülerde televizyona karşı beklentimi yükseltmişti. Aynı görüntüyü Apple TV ve Google TV OS üzerinden açıp karşılaştırma şansınız oldu mu? Olduysa aşırı fark var mı merak ettim.
Apple TV ekstra bi kaç ayar daha sunuyor dolby dark mod vb ama Google os üzerinden de aynı görüntüleri alabilirsin onada baktım çok yakındı

Tv duvar askısı için ne önerirsiniz arkadaşlar?Bende 65 inç olanın sipariş verdim bugün.Alıp kurduran arkadaşlar varsa hareketli duvar askısı konusunda yardımlarını bekliyorum

Geri