- Reaksiyon skoru
- 5,713
Hocam basit. Direk cihazın donanımını gösteriyor sekmelerin fotoğrafını çekip atacaksınız sadece. Video vb. atmaktan yorulduğunuzu biliyorum.O kadar da değil inşallah hoca![]()
Hocam basit. Direk cihazın donanımını gösteriyor sekmelerin fotoğrafını çekip atacaksınız sadece. Video vb. atmaktan yorulduğunuzu biliyorum.O kadar da değil inşallah hoca![]()
Ya kanka yanlış anlama da ne arıyorsunuz yani almak yada almamak için yani x yada ya panel olsa ne değişecekHocam basit. Direk cihazın donanımını gösteriyor sekmelerin fotoğrafını çekip atacaksınız sadece. Video vb. atmaktan yorulduğunuzu biliyorum.
Panele değil donanımına bakıyoruz. O uygulamada markası KTC gözükecek mesela.Ya kanka yanlış anlama da ne arıyorsunuz yani almak yada almamak için yani x yada ya panel olsa ne değişecek
Tamam kanka ktc diyelim ne oldu yaniPanele değil donanımına bakıyoruz. O uygulamada markası KTC gözükecek mesela.
En: 160cmTelevizyonun kutusunun ebatları kaç cm acaba, araca sığıp sığmaması önemli benim için
olay bu işte ışıksız ortamda aradaki farkı sen de farketmişsindir gerçekten güzelmiş panel kalitesi çok net ki bu videodaki hali canlı olarak çok daha iyidir güle güle kullanıngeliyor arkadaşlar umarım artık merakınız biter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet arkadaşlar gece testi ışık hüzmesi yok gördüğünüz gibi bari videoyu beğeninde bir anlamı olsun![]()
Üslubda ne var aynı şeyi öğlenden beri yazan elemanlara söylüyorum üstüne niye alınıyorsun ?sesi kötü olsun aradaki farka gider kaliteli
oled kalitesi bekleyen yok, bu üslubu bu forumds görmek isteyen de yok
Eyvallah kanka sağol daha iyileri sizin olsunolay bu işte ışıksız ortamda aradaki farkı sen de farketmişsindir gerçekten güzelmiş panel kalitesi çok net ki bu videodaki hali canlı olarak çok daha iyidir güle güle kullanın
Hocam arkadaş doğru söylüyor. Bu test gayet normal bir testtir. Ekran kartı incelerken sıcaklık testi yapmak kadar normal. Amacımız tv'yi kotelemek değil.Tamam kanka ktc diyelim ne oldu yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ktc olursa almam diyorsan alma bence
Yaw hacım anlıyorum sizi eyvallah da yani bu fiyattaki bir ürün içinde gerçekten samanlıkta iğne arıyorsunuz. Alın işte ne olacak şimdi ne değişecek...Hocam arkadaş doğru söylüyor. Bu test gayet normal bir testtir. Ekran kartı incelerken sıcaklık testi yapmak kadar normal. Amacımız tv'yi kotelemek değil.
Next'in dediği depolama ve ram bilgileri doğru mu veya hangi işlemciyi kullandığını öğrenmek.
Bu bilgileri öğrenirsek daha iyi bir fikrimiz olur içiyle ilgili.
Siz veya başkası çekip atarsa çok iyi olur.
hocam gerçekten inceleme kültürü yok bizde. adamlar bi de ne farkedecek diye küçümsüyor. gidin bi rtings incelemelerine bakın insanlar nelerle uğraşıyor. bu televizyon incelemeye değer bir televizyon ve diğer modellerle karşılaştırılabilecek detaylar olması önemli ki kullanıcı seçimini yapabilsin.Hocam arkadaş doğru söylüyor. Bu test gayet normal bir testtir. Ekran kartı incelerken sıcaklık testi yapmak kadar normal. Amacımız tv'yi kotelemek değil.
Next'in dediği depolama ve ram bilgileri doğru mu veya hangi işlemciyi kullandığını öğrenmek.
Bu bilgileri öğrenirsek daha iyi bir fikrimiz olur içiyle ilgili.
Siz veya başkası çekip atarsa çok iyi olur.
Yanlış düşünüyorsun hocam.Yaw hacım anlıyorum sizi eyvallah da yani bu fiyattaki bir ürün içinde gerçekten samanlıkta iğne arıyorsunuz. Alın işte ne olacak şimdi ne değişecek...
Ek olarak cpu ve gpu kısmını çeker mısın msksksksks. Oralar yok foto da :d.Yaw hacım anlıyorum sizi eyvallah da yani bu fiyattaki bir ürün içinde gerçekten samanlıkta iğne arıyorsunuz. Alın işte ne olacak şimdi ne değişecek...
Seyfullah hocam isim adasiyiz CPU ve gpu bölümünü de çekip atarsanız mutlu oluruz gerçektenYaw hacım anlıyorum sizi eyvallah da yani bu fiyattaki bir ürün içinde gerçekten samanlıkta iğne arıyorsunuz. Alın işte ne olacak şimdi ne değişecek...