Neymiş efendim laptop alınmazmış

Valla hocam köy evinde inanılmaz iyi oluyor ya. hem yakacak derdinden kurtuluyorsun hem eğleniyorsun(!).

yatagında oynamak ve gıttıgın yere goturmek ıcın masaustu fıyatından kat kat daha fazla odeyıp masaustune gore daha az performans alıp upgrade edemeyecegıme masaustu alırım.
hocam şimdi birincisi ben sizin kadar evde durmuyorum daha 2 ay önce avrupaya gittim oraya bile götürdüm haftasonlarıda köy evine götürüyorum siz belki ayda 1 dışarı çıkıyorsunuz ondan mantıklı gelmeyebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yatakta oyun oynamanın neresi keyfili ?
Uzansan göbeğinin üstüne konulmaz , otursan belin bükülür
gayet keyifli

Bir masaüstü de köy evine alırsın. Laptop taşımak zorunda kalmazsın.

hocam şimdi birincisi ben sizin kadar evde durmuyorum daha 2 ay önce avrupaya gittim oraya bile götürdüm haftasonlarıda köy evine götürüyorum siz belki ayda 1 dışarı çıkıyorsunuz ondan mantıklı gelmeyebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gayet keyifli
hocam genelleme donanım/fıyat acısından yaptım yoksa herkesın ıhtıyacına gore ısıne gore tabıkı degısır 🙏

sıfır bilmem de yaklaşık bir ay önce 20k bandına ikinci el bilgisayar bakıyorum laptop ve masaüstülerde muazzam fiyat farkı yoktu aynı özellikteki laptopu max 5k fazlasına alabiliyordum ama laptop olduğu için masaüstü aldım. Masaüstünün yanına ortalama 3050'li bir laptop almak çok daha iyi olur bence ikinci el 3050'li bir laptopu taş çatlasın 15k ya buluruz bendeki 1650'li laptop bile tatilde memlekete gittiğimde oyun ihtiyacımın nerdeyse tamamını karşılıyor. İkisini alıcak para yoksa laptop daha mantıklı bencede

Forumda monitörünü yatağına doğru çekip gamepadle oynayan biri vardı sistemini paylasmisti. Sen misin o

Geri