hocam şimdi birincisi ben sizin kadar evde durmuyorum daha 2 ay önce avrupaya gittim oraya bile götürdüm haftasonlarıda köy evine götürüyorum siz belki ayda 1 dışarı çıkıyorsunuz ondan mantıklı gelmeyebiliryatagında oynamak ve gıttıgın yere goturmek ıcın masaustu fıyatından kat kat daha fazla odeyıp masaustune gore daha az performans alıp upgrade edemeyecegıme masaustu alırım.
gayet keyifliyatakta oyun oynamanın neresi keyfili ?
Uzansan göbeğinin üstüne konulmaz , otursan belin bükülür
hocam genelleme donanım/fıyat acısından yaptım yoksa herkesın ıhtıyacına gore ısıne gore tabıkı degısırhocam şimdi birincisi ben sizin kadar evde durmuyorum daha 2 ay önce avrupaya gittim oraya bile götürdüm haftasonlarıda köy evine götürüyorum siz belki ayda 1 dışarı çıkıyorsunuz ondan mantıklı gelmeyebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gayet keyifli
Ekranı cevirip oynuyorum kardeşim başka soruyatağınızda
oh reisss hem oyun oynuyon hem alttan çıkan havayla vücudu ısıtıyorsun yapıyorsun bu sporuNeymiş efendim laptop alınmazmış siz hiç yatağınızda qhd rdr2 oynadımızmı?
Hemde köy evinde
Laptopun modeli nedir hocamNeymiş efendim laptop alınmazmış siz hiç yatağınızda qhd rdr2 oynadımızmı?
Hemde köy evinde
imzada mevcutLaptopun modeli nedir hocam
toplarım cayır cayır oluyor demek isterdim ama havayı arkadan atıyor be ustaoh reisss hem oyun oynuyon hem alttan çıkan havayla vücudu ısıtıyorsun yapıyorsun bu sporu
oda ısınıyor o da iyi hem köyde soğuktur şimdiimzada mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
toplarım cayır cayır oluyor demek isterdim ama havayı arkadan atıyor be usta![]()
yes ve sattım onuForumda monitörünü yatağına doğru çekip gamepadle oynayan biri vardı sistemini paylasmisti. Sen misin o