Yardım nfs mw 2005 için yardım

RJHeis

80+
Reaksiyon skoru
12
merhaba beyler bayanlar bu gun nfs mw 2005 indirdim oynarken blacklist13 deki herifi yendim ama arabasini kazanamadim lakin bu oyunu indirmemin tek sebebi o araba ondan başkasiyla oynayamiyorum (bence oyunun en iyi arabasi supradir) bunu oyunu en başan oynamadan garajima ekleyebilecek bir hile vaidir acaba ???

merhaba beyler bayanlar bu gun nfs mw 2005 indirdim oynarken blacklist13 deki herifi yendim ama arabasini kazanamadim lakin bu oyunu indirmemin tek sebebi o araba ondan başkasiyla oynayamiyorum (bence oyunun en iyi arabasi supradir) bunu oyunu en başan oynamadan garajima ekleyebilecek bir hile vaidir acaba ???
%100 SYNC save file indir :D

%100 Save indirebilirsin ama o zaman bir zevki kalmıyor oyunun. O porşu yenmek için kaç kez uğraştığımı sayamam.
Post automatically merged:

knk o zmn oyunu nasil oynicam sonuçta oyunun hikayesini devam ettirmek istiyorum
Para biriktirip alabilirsin, benim bildiğim satılıyordu.

o kadarda baktim internetten hangi soru işaretinde olduğuna heryerde 3.de diyodu ama 3de çikmadi şansimi ....

o kadarda baktim internetten hangi soru işaretinde olduğuna heryerde 3.de diyodu ama 3de çikmadi şansimi ....
O kadar istiyorsun he, git kas paranı alırsın. Oyunu sürekli blacklistten aldığım arabalarla oynadığım için 1 Tane araba seçip Full Upgrade yapıyordum.
Görüntü dosyası kurabilirsin çok güzel görünüyor.

0 dan başla 13 zaten çok uzun sürmez eğer araba çıkmazsa alt f4 çekip bidaha yarışabilirsin eğer bug olur ve defeated yazarsa sonraki adamın görevlerini falan yaptıktan sonra serbest dolaşmaya çık haritayı aç ordan eventi seç ve yıldıza doğru git

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,856
Üyeler
190,992
Son üye
CPMask
Geri