Neler Yeni

NFS MW Save ederken Mavi Ekran

java

80+ Bronze
Nfs Most Wanted 2005 oynuyordum save ederken mavi ekran yedim daha doğrusu yemedim siyah ekranda bızzz sesi sonra bilgisayar kapandı zaten. AMD Driver'ından olduğunu düşünüyorum deneme amaçlı 2022 driverı kurdum 2023 yerine.

Not: En son kendim minidump kontrolü öğrendim sorun düşündüğüm gibi amd driver hatası çıktı ddu ile temiz kurulum yaptım şuan normal.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,925
İsim
Emre Zengin
Nfs Most Wanted 2005 oynuyordum save ederken mavi ekran yedim daha doğrusu yemedim siyah ekranda bızzz sesi sonra bilgisayar kapandı zaten. AMD Driver'ından olduğunu düşünüyorum deneme amaçlı 2022 driverı kurdum 2023 yerine.

Not: En son kendim minidump kontrolü öğrendim sorun düşündüğüm gibi amd driver hatası çıktı ddu ile temiz kurulum yaptım şuan normal.
- Konunu açtığın zaman gördüm ama bilgisayarı daha yeni açabildim. AMD ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan kurmuşsun.
- Buradan https://www.amd.com/en/support/down...sets/amd-ryzen-and-athlon-mobile-chipset.html AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur.
- Aygıt Yöneticisinde Ses, video ve oyun denetleyicileri kısmındaki Realtek Audio yazanı sürücüleriyle beraber kaldırabilir misin? Ondan sonra Windows Update üstünden güncelleştirmeleri denetle.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: java
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,268
Üyeler
163,289
Son üye
NORG
Top Bottom