yusuftheayay
80+ Bronze
- Katılım
- 3 Şubat 2022
- Mesajlar
- 1,984
Most wanted, underground gibi oyunlar hadi eski diye satılmıyor diyelim fakat the run da satılmıyor bunların özel bir sebebi var mı?
heat indirime girdi aldım sırf 500 den düştü diye ama oyun bırak 500 ü 25 bile etmez aldım 1 saat falan oynayıp iade ettim sürüş mekanikleri fh4-5 e göre rezalet.Most wanted, underground gibi oyunlar hadi eski diye satılmıyor diyelim fakat the run da satılmıyor bunların özel bir sebebi var mı?
Deme oyle aldim sonra yuklerim diye denemedim bileheat indirime girdi aldım sırf 500 den düştü diye ama oyun bırak 500 ü 25 bile etmez aldım 1 saat falan oynayıp iade ettim sürüş mekanikleri fh4-5 e göre rezalet.
Türkiye'de Real Hipermarket varken GTA SA gibi oyunlar satılıyordu. NFSC vs. de satılıyordu diye hatırlıyorum. Bilkent Center'dakinde (Ankara/Çankaya'da bir AVM) NFS Undercover'ın resmi vardı. Ha, NFSU, NFSU 2 birde yanlış hatırlamıyorsam NFSMW'yi 10 seneye yakın ya da 10 sene önce Makro Market satmıştı. Sebebine gelince, artık PC'lerde optik sürücü olmadığı için olabilir. Talep az ise ondan da olabilir.Most wanted, underground gibi oyunlar hadi eski diye satılmıyor diyelim fakat the run da satılmıyor bunların özel bir sebebi var mı?
Canınızı sıkmaya gerek Yok hocam daha önce hem hikaye bölümünü hemde online bölümünü bitirmiş biri olarak söylüyorum oyun gerçekten güzel forzada ki gibi kısıtlı modifiye değil,mekanikleriyle iç dış ilgileneceksiniz zevkli bir oyun sadece oyunun mekanikleri bir tık Zor ben forzadan NFS ye geçiş yaptığımda mekaniğe alışmam 3 günümü aldı.Deme oyle aldim sonra yuklerim diye denemedim bile![]()
Demek istediğim steam gibi platformlarda neden yok. Cdli çıkarmak zaten saçma olurdu ama, Bully mafia gta sa gibi eski oyunlar varken bunların olmaması garip.Türkiye'de Real Hipermarket varken GTA SA gibi oyunlar satılıyordu. NFSC vs. de satılıyordu diye hatırlıyorum. Bilkent Center'dakinde (Ankara/Çankaya'da bir AVM) NFS Undercover'ın resmi vardı. Ha, NFSU, NFSU 2 birde yanlış hatırlamıyorsam NFSMW'yi 10 seneye yakın ya da 10 sene önce Makro Market satmıştı. Sebebine gelince, artık PC'lerde optik sürücü olmadığı için olabilir. Talep az ise ondan da olabilir.
Bende amazon primedan almıştım tam bir rezalet bırak mekanikleri optimizasyon berbat, yükleme ekranı çok üzün sürüyor, ve gereksiz bir şekilde işlemciye yükleniyor, cyberpunkta %50 lerde çalışan işlemci, heatte %100 lere vuruyor gereksiz gürültü.heat indirime girdi aldım sırf 500 den düştü diye ama oyun bırak 500 ü 25 bile etmez aldım 1 saat falan oynayıp iade ettim sürüş mekanikleri fh4-5 e göre rezalet.