K kaxxir 80+ Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim kadir 8 Ocak 2022 #1 authenticatori indirdim qr kodu okuttum ama kodu buraya girdiğimde Invalid validation token hatası veriyor napmalayım yardımcı olur musunuz authenticatordan saatide eşitledim onda da bi sıkıntı yok yardımcı olabilirseniz sevinirim Ekler resim_2022-01-08_223554.png 130.6 KB · Hit: 48
authenticatori indirdim qr kodu okuttum ama kodu buraya girdiğimde Invalid validation token hatası veriyor napmalayım yardımcı olur musunuz authenticatordan saatide eşitledim onda da bi sıkıntı yok yardımcı olabilirseniz sevinirim
kare 80+ Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 91 8 Ocak 2022 #2 art arda çook gönderim yapınca oluyor genelde
K kaxxir 80+ Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim kadir 9 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kare yazmış: art arda çook gönderim yapınca oluyor genelde Devamı için tıklayın... yok kanka bekledim sabahı yine aynı hatayı verdi yardımcı olursan sevinirim gerçekten
kare yazmış: art arda çook gönderim yapınca oluyor genelde Devamı için tıklayın... yok kanka bekledim sabahı yine aynı hatayı verdi yardımcı olursan sevinirim gerçekten