Nier Automata alınır mı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,134
Arkadaşlar bu oyun alınır mı şahsen oynamadım ama Platinium Games'in diğer oyunlarını (Bayonetta vs.) oynamış ve sevmiş olarak bunu da seveceğimi düşünüyorum. 133 lirayı hak eder mi sistem kaldırmıyor ama hazır param varken alayım diyorum daha sonra oynarım.

Arkadaşlar bu oyun alınır mı şahsen oynamadım ama Platinium Games'in diğer oyunlarını (Bayonetta vs.) oynamış ve sevmiş olarak bunu da seveceğimi düşünüyorum. 133 lirayı hak eder mi sistem kaldırmıyor ama hazır param varken alayım diyorum daha sonra oynarım.
Oyun güzel ama PC için kontroller ayarlanmamış bu yüzden iğrenç ötesi karakteri kontrol etmek.
PC'de kamera sapıtıyor, karakteri tam kapasite kontrol edemiyorsun ayrıca PC'de item kullanma kısayolu çalışmıyor.

Beni pek sarmamıştı

Oyun güzel ama PC için kontroller ayarlanmamış bu yüzden iğrenç ötesi karakteri kontrol etmek.
PC'de kamera sapıtıyor, karakteri tam kapasite kontrol edemiyorsun ayrıca PC'de item kullanma kısayolu çalışmıyor.
sadece klavyede mi böyle, yoksa kol bağlasak da aynı sorunlar oluyor mu?

sadece klavyede mi böyle, yoksa kol bağlasak da aynı sorunlar oluyor mu?
Ben klavyede oynadım. Xbox Game Pass'de vardı.

Kol bağlayıp oynama da kendini PS veya Xbox'deki kontrol moduna alıyorsa oynanır, almıyorsa oynamaz.

Platinum Games oyunları zaten konsollarda oynamak için tasarlandı PC için değil o yüzden kontrolcü ile oynayacağım.

Platinum Games oyunları zaten konsollarda oynamak için tasarlandı PC için değil o yüzden kontrolcü ile oynayacağım.
O zaman sıkıntı yok. Güzel oyun öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,686
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri