Neler Yeni

NimoTV para kazanmak

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert

Nimo tv de yayın yapıyorum hesabım bu şekilde daha yeni başladım ama ne chattr konuşan oluyor ne birisi izliyor ne takipçi geliyor bomboş yayın açıp kapatıyorum bugün 4 5 saatlik bi yayın yaptım tamamen bomboş geçti nası para kazanabilirim ne yapabilirim bunun için ya da ajansla falan maaş olayı varmış sanırım bu nedir ya da nimo tv harici maaşla falan yayıncılık tarzı bir şey yapacağım platform var mı ?

Akiran

80+ Silver
Her yayın yapan izlenseydi herkes bu işi yapardı. Bahsettiğin maaş olayı da muhtemelen çok fazla ve sabit izlenen yayıncılar için geçerlidir.

Mert gül

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Mert gül

Nimo tv de yayın yapıyorum hesabım bu şekilde daha yeni başladım ama ne chattr konuşan oluyor ne birisi izliyor ne takipçi geliyor bomboş yayın açıp kapatıyorum bugün 4 5 saatlik bi yayın yaptım tamamen bomboş geçti nası para kazanabilirim ne yapabilirim bunun için ya da ajansla falan maaş olayı varmış sanırım bu nedir ya da nimo tv harici maaşla falan yayıncılık tarzı bir şey yapacağım platform var mı ?
bence yayınları para kazanmak için açma yoksa yükselemezsin yükselsende hemen unuturlar seni çünkü para için yaptıgını biliyorlar

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence yayınları para kazanmak için açma yoksa yükselemezsin yükselsende hemen unuturlar seni çünkü para için yaptıgını biliyorlar
Herkes para için giriyor zevkine yayın açan yok denecek kadar azdır

qParadox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yasin Birgin
Herkes para için giriyor zevkine yayın açan yok denecek kadar azdır
Ben Dlive da zevkine açıyordum. Hep küfür felan chatteki herkese mod veriyordum. Ve 30 fln izleniyordum Minecraft oynayarak : )) Para icin yapma zaten para kazanmam kapalıydı küfürlerden dolayı

Top Bottom