Neler Yeni

Ninjutsu katana vs Logitech g pro x superlight

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Ninjutsu katana 1500 lira sıfır şekilde.
Logitech 1100 lira 2. El 1 yıl garantisi var elden alacağım. Hangisi tercih edilmeli?
Ben de razer basilisk x hyperspeed var, ikisiyle çok ekstrem farkları var mı? Yorumlarsanız sevinirim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
kilan embappe
Suprelight sıkıntılı diye biliyorum... Katana tekler...

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Suprelight sıkıntılı diye biliyorum... Katana tekler...
switchleri sıkıntılı ayrıca teklediği falan yok sanki 100 liralik rampageyle karşılaştırıyon
Ninjutsu katana 1500 lira sıfır şekilde.
Logitech 1100 lira 2. El 1 yıl garantisi var elden alacağım. Hangisi tercih edilmeli?
Ben de razer basilisk x hyperspeed var, ikisiyle çok ekstrem farkları var mı? Yorumlarsanız sevinirim.
sıfır 2.el muhabbetini saymazsak logitech alırdım. aralarında 400tl'lik fark yok. aynı fiyatta olsalar katana alırdım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
kilan embappe
switchleri sıkıntılı ayrıca teklediği falan yok sanki 100 liralik rampageyle karşılaştırıyon

sıfır 2.el muhabbetini saymazsak logitech alırdım. aralarında 400tl'lik fark yok. aynı fiyatta olsalar katana alırdım
Ninfitsu katana gbpro x suprelight tan daha iyi adım gibi eminim...

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ninfitsu katana gbpro x suprelight tan daha iyi adım gibi eminim...
katana pixart 3370 kullanıyor, gpx hero 25k kullanıyor kağıt üstünde 3370 bir tık önde olsada hissedilebilir fark yok.

katana huona gold kullanıyor, gpx omron 20m kullanıyor. omron 20m sıkıntılı switch katana +1

katana kablosu daha iyi +1

katana stok skatezleri logitechden iyi +1

gpx malzeme kalitesi olarak katananın önünde +1

diğer taraftan logitech gibi bir markanın ürününü alıyorsun en ufak sıkıntıda bile adamlar sıfırını gönderiyor elime katana 10/10 uymasa g pro x alırdım. bide tekler demişsin finalmouse bile logitechi tekleyemez katana mı teklicek

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
kilan embappe
katana pixart 3370 kullanıyor, gpx hero 25k kullanıyor kağıt üstünde 3370 bir tık önde olsada hissedilebilir fark yok.

katana huona gold kullanıyor, gpx omron 20m kullanıyor. omron 20m sıkıntılı switch katana +1

katana kablosu daha iyi +1

katana stok skatezleri logitechden iyi +1

gpx malzeme kalitesi olarak katananın önünde +1

diğer taraftan logitech gibi bir markanın ürününü alıyorsun en ufak sıkıntıda bile adamlar sıfırını gönderiyor elime katana 10/10 uymasa g pro x alırdım. bide tekler demişsin finalmouse bile logitechi tekleyemez katana mı teklicek
G PRO x iyi bir mouse değil 2 mouse arasından katana nın daha iyi olduğu belli...

O paraya zaten o iki mouse da alınmaz iki mouse arasından konuşmaya gerek yok...

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
G PRO x iyi bir mouse değil 2 mouse arasından katana nın daha iyi olduğu belli...

O paraya zaten o iki mouse da alınmaz iki mouse arasından konuşmaya gerek yok...

g pro x'e iyi mouse değil diyen ilk seni gördüm. bide basilisk ne alaka shapeleri bile farklı saçma bir kıyas ergo tutsam o paraya basilisk alcama pulsar xlite wireless alırım. ayrıca endgame'i bana mı öğretiyorsun

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
kilan embappe
g pro x'e iyi mouse değil diyen ilk seni gördüm. bide basilisk ne alaka shapeleri bile farklı saçma bir kıyas ergo tutsam o paraya basilisk alcama pulsar xlite wireless alırım. ayrıca endgame'i bana mı öğretiyorsun
Xlite wireless 3k değil mi? Pardon xlite wireless şu an piyasadaki en iyi mouselardan
...
Buna bir şey diyemem...

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Katanayı aldım arkadaşlar artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR