ertenysf
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Nintendo Türk eshop’u yok maalesef ve farklı ülkelerin eshopundan alışveriş yapıyoruz ben hep Arjantin pazarını kullandım ve şu ana kadar sorun yaşamadım fakat dün yeniden oyun almak istediğimde bu hatayla karşılaştım. 3 farklı bankadan hem fiziksel hem sanal kart denedim ek olarak papara ile denedim ve hep aynı hatayı aldım yılmadım telefon, bilgisayar ve konsoldan farklı farklı denedim hata yine devam etti vpn açıp denedim sorun yine aynı. İndirim kaçırmak istemiyorum internette bir çözüm bulamadım ne yapmam lazım kartlar yurtdışı alışverişine açık.
GÜNCELLEME: Arjantin mağazası ülke dışındaki kredi kartlarından alışveriş yapmaya kapatılmış. Bazı ülkelerde de aynı şekilde alışverişin kapatıldığı söyleniyor (Colombia mağazasında da aynı hatayı aldım diğer mağazaları denemedim). Ülkemizdeki oyuncular ne olacak bilmiyorum çok büyük bir nintendo kitlemiz yok ama sesimizi duyurmalıyız nereye kadar mülteci gibi oyun alacaz? kendi mağazamız olmalı artık.
GÜNCELLEME: Arjantin mağazası ülke dışındaki kredi kartlarından alışveriş yapmaya kapatılmış. Bazı ülkelerde de aynı şekilde alışverişin kapatıldığı söyleniyor (Colombia mağazasında da aynı hatayı aldım diğer mağazaları denemedim). Ülkemizdeki oyuncular ne olacak bilmiyorum çok büyük bir nintendo kitlemiz yok ama sesimizi duyurmalıyız nereye kadar mülteci gibi oyun alacaz? kendi mağazamız olmalı artık.
Son düzenleme: