Yardım Nissan epower ötv iadesi mümkün mü?

Galeyan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
Nissan qhasqai ve X-TRAİL araçlarda bulunan e power sistemi ile ilgili araçların tekerine güç veren ana motor elektrik motoru olduğu ve içten yanmalı motorun sadece jeneratör görevi görmesi nedeniyle aracın elektrikli bir araç olarak değerlendirilip %10 ÖTV diliminde yer alması gerektiği ile ilgili söylentiler ve yine bu konuda dav açıp vergi iadesi alanlar olduğu konusunda söylentiler var. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

m.haber7.com/amphtml/otomobil/haber/3527898-nissan-e-power-karmasasi-mahkemede-bitti
Bu ve bunun yanında bazı avukatlık sayfalarında emsal kararlar olduğuna dair yazılar mevcut.

Aldınız mı hocam aracı

Hayır aslında 2. El almayı düşünüyorum ama böyle bir durum varsa aracın olası değer kaybından ötürü cekincelerim var
Uzak durun hocam bu e power sistemi çok karmaşık ve sıkıntılı. Araç yorumları pek iyi değil hakkında da bir kaç video var youtubede.

Uzak durun hocam bu e power sistemi çok karmaşık ve sıkıntılı. Araç yorumları pek iyi değil hakkında da bir kaç video var youtubede.
Hocam aslında olumlu yorum yapan kişi sayısı da az değil. Aracı test etme imkanı buldum, elektirikli gücünde ama elektirikli araçların beraberinde getirdiği şarj etme süreleri gibi sorunlardan uzak bir araç

Hocam aslında olumlu yorum yapan kişi sayısı da az değil. Aracı test etme imkanı buldum, elektirikli gücünde ama elektirikli araçların beraberinde getirdiği şarj etme süreleri gibi sorunlardan uzak bir araç
Şu videoyu izleyin hocam. Ben mantıklı bulmuyorum. Direkt elektrikli veya plug in hybrid araçlara da yönelebilirsiniz.

Hocam sizin öneriniz ne olur Max bütçem 1950 civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri