Nitro 16 Laptop ekranı kapanıp açılıyor yardım

Eren Eser

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,308
Merhaba arkadaşlar normalde oyuna girmeyince böyle olmuyor fakat oyuna girip alt tab yapınca ekran oyuna dönene kadar hep kapanıp açılıyor yardım eder misiniz?
Videosunu aşağıya link olarak ekledim izleyebilirsiniz

Bu tarz şeylere berbat olan bilgisayarın kendi yaptığı yazılımlar sebep olabiliyor. Örneğin asus için armoury crate gibi nefret ederim kendilerinden. Bi temiz kurulum işini çözer gibime geldi

Bu tarz şeylere berbat olan bilgisayarın kendi yaptığı yazılımlar sebep olabiliyor. Örneğin asus için armoury crate gibi nefret ederim kendilerinden. Bi temiz kurulum işini çözer gibime geldi
Bilgisayarı tamamen sıfırlamam mı lazım yani?

Merhaba arkadaşlar normalde oyuna girmeyince böyle olmuyor fakat oyuna girip alt tab yapınca ekran oyuna dönene kadar hep kapanıp açılıyor yardım eder misiniz?
Videosunu aşağıya link olarak ekledim izleyebilirsiniz

İşlemci AMD'yse AMD Software'a girip Oyun sekmesinden Ekran kısmına tıklayıp AMD FreeSync ayarını kapalı (disabled) konuma getirip dener misin?

İşlemci AMD'yse AMD Software'a girip Oyun sekmesinden Ekran kısmına tıklayıp AMD FreeSync ayarını kapalı (disabled) konuma getirip dener misin?
Tamamdır akşam bilgisayara geçince deneyeceğim inşallah olur yoksa pcden soğudum geceleri gözlerim yanıyor alt tab yapınca

@Emre Zengin freesync yok adaptive syncyi kapattım yine aynı sorun devam ediyor napacağımı bilmiyorum bilgisayarı 1 ay önce aldım

Bu konularda Casper'ı öveceğim aklıma gelmezdi ama mis gibi ne yazılım ne bir şey, mis miss. :kekw:
Armory Crate, Nitrosense vs. hak getire.

Geri