Niye bu kadar şanssızım

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
Arkadaşlr sıkıldım artık hayatımda hiç çekiliş kazanmadım 1 tl olsa bile yani bu hiçbişey kazanmamış çok kişi var ama mesela 99tane yeşil 1 tane kırmızı olan bir şey önüme koysalar yeşil çekersen iyi bir şey olcak deaeler kırmızıyı çekerim okulda hep şanssızım her şey benim başıma geliyo düz yolda yürüsem bi kez yola değil arkama baksam boka basarım ya da kaygan bir şeye birazdan kasa açma sitesine para yatırcam denemek için kesin böyle katlayıp katlayıp sonea batıyolar ya öyle de değil direkt bütün parayla 4 5 kasa açıp dirwkt batıcam buna inanıyorum bu şans konusu niye böyle .(

Arkadaşlr sıkıldım artık hayatımda hiç çekiliş kazanmadım 1 TL olsa bile yani bu hiçbişey kazanmamış çok kişi var ama mesela 99tane yeşil 1 tane kırmızı olan bir şey önüme koysalar yeşil çekersen iyi bir şey olcak deaeler kırmızıyı çekerim okulda hep şanssızım her şey benim başıma geliyo düz yolda yürüsem bi kez yola değil arkama baksam boka basarım ya da kaygan bir şeye birazdan kasa açma sitesine para yatırcam denemek için kesin böyle katlayıp katlayıp sonea batıyolar ya öyle de değil direkt bütün parayla 4 5 kasa açıp dirwkt batıcam buna inanıyorum bu şans konusu niye böyle .(
Dostum ben de aynıyım hayatım boyunca 5000 den fazla çekilişe katıldım hiçbirinden bir şey kazanamadım :(

kasa açarak kâr yapmayı beklemeyin canlı örnekte bu video serisi olabilir

Dostum ben de aynıyım hayatım boyunca 5000 den fazla çekilişe katıldım hiçbirinden bir şey kazanamadım :(
Çekilişe katılanlara bakıyorum diye story atıyolar ya orda bile adım çıkmıyor okadar şanssızım bıktım artık .d

Arkadaşlr sıkıldım artık hayatımda hiç çekiliş kazanmadım 1 TL olsa bile yani bu hiçbişey kazanmamış çok kişi var ama mesela 99tane yeşil 1 tane kırmızı olan bir şey önüme koysalar yeşil çekersen iyi bir şey olcak deaeler kırmızıyı çekerim okulda hep şanssızım her şey benim başıma geliyo düz yolda yürüsem bi kez yola değil arkama baksam boka basarım ya da kaygan bir şeye birazdan kasa açma sitesine para yatırcam denemek için kesin böyle katlayıp katlayıp sonea batıyolar ya öyle de değil direkt bütün parayla 4 5 kasa açıp dirwkt batıcam buna inanıyorum bu şans konusu niye böyle .(
Kasa açma konusu tamamen kumara girer. Eğer çok fazla bu işlere girdiysen otomatik olarak bunları düşünmeye başlarsın. Para şans vs vs. Sana tavsiyem şans konusunu bu kadar umursama. Herkes aynı durumları yaşıyor. Çekiliş konusuna gelirsek elbet bir kişiye çıkıyor fakat gerçekçi yaklaşıp ihtimalin çok düşük olduğunu fark etmek gerekiyor. Kasa açma rulet yada o tarz işlerle uğraşıyor isen kazan kaybet farketmeksizin bırakmanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Her zaman şanslı olacaksın diye bir şey yok ilk olarak büyük ihtimal şanssız olduğun konular daha ağırlıklı olduğun için şanslı olduğun konuları bastırıyor olabilir dikkat etmediğin bir sürü şanslı şeylerin vardır.Ailenin bile iyi olması şanslı olduğunu gösterir ve kasa açma sitelerine katlamak için kullanmanı önermiyorum eğlence için kullanacaksan senin kararın tabi

Onu bunu bilmem ama Türkçe'nizi geliştiriseniz hayattaki başarınız artar.

kasa açarak kâr yapmayı beklemeyin canlı örnekte bu video serisi olabilir

Geçmişimde kara leke olarak gördüğüm Cs Go Gamble zamanımda bir başarı olarak söylemiyorum fakat 12000 tl kara geçmiştim.(Net Kar) Fakat o kadar kötü bir durum ki kazanmak bile insana yetmiyor. Çok fazla oynamak beyni bile değiştiriyor. Doğru strateji istatik bile işe yaramıyor. Rastgele sistem. Fakat hepsini de kaybedebilirdim. Ve Senelerce Kıbrısa gitmiş biri olarak Son 4 senedir iddia dahi oynamıyorum. Kimseye de denemesini dahi tavsiye etmiyorum.

Geçmişimde kara leke olarak gördüğüm Cs Go Gamble zamanımda bir başarı olarak söylemiyorum fakat 12000 TL kara geçmiştim.(Net Kar) Fakat o kadar kötü bir durum ki kazanmak bile insana yetmiyor. Çok fazla oynamak beyni bile değiştiriyor. Doğru strateji istatik bile işe yaramıyor. Rastgele sistem. Fakat hepsini de kaybedebilirdim. Ve Senelerce Kıbrısa gitmiş biri olarak Son 4 senedir iddia dahi oynamıyorum. Kimseye de denemesini dahi tavsiye etmiyorum.
aga bazı insanlar kâra geçebiliyor ama bu insanların %99unun zarara geçeceği gerçeğini değiştirmez. Attığım videoda İlk videoda 200 dolar kâr yapıp ikinci videoda 4000 dolar zarara giriyor dediğin gibi tamamen şans işi ve denemeye değmez

aga bazı insanlar kâra geçebiliyor ama bu insanların %99unun zarara geçeceği gerçeğini değiştirmez. Attığım videoda İlk videoda 200 dolar kâr yapıp ikinci videoda 4000 dolar zarara giriyor dediğin gibi tamamen şans işi ve denemeye değmez
Denemeye değmez çünkü kendimden biliyorum. 200 kazanınca ulan ne güzel deyip 200 daha atayım diyorsun. 200 kaybedince şu 200 ü atıp toplayayım diyorsun. Sonsuz bir döngü bu. Gerçek bir kumarbaz ile konuşma fırsatı yakaladım. Savoyda gördüm ve çılgınlar gibi oynuyordu. Sanırım otel arsa sahibi bir insan anlattığına göre öyleydi. Bütün hayatında masada kat kat evler bahçeli yalılar kazanmış fakat aynı masalarda hepsini kaybetmiş. İçinden çıkmak gerçekten çok zor. Allah herkese sabır kolaylık versin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu olay sadece 12 Tl ye aldığım Ak redline ile başladı bunun gibi bir sürü skin vardı. Dolardan dolayı 12000 ediyor satış fiyatı. Envanterimde durması güzeldi fakat bir gün kafama tak etti elimi ayağımı çektim. Parayı da biliyorum haramdı fakat bağış vs ile elimden çıkardım.

Son düzenleme:
Donanım arşivi hariç bir çok çekiliş sahte olduğu içindir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,603
Üyeler
189,879
Son üye
HamdiSahin
Geri