NKO UZ50 Kaynak Ağzı Açma Makinesi + 3D Manipulatör + 5 Bıçaklı Trama Kafası Fiyatı
Kaynak Ağzı Açma Makinaları kategorisine ait ürünleri ve markaları en iyi fiyatla mağazamızda bulabilirsiniz. Şimdi indirimli alın, kapınıza gelsin.
Tam zamanında girmişim foruma kaptım bir taneİhtiyacı olan varsa kaçırmamasını tavsiye ederim.![]()
NKO UZ50 Kaynak Ağzı Açma Makinesi + 3D Manipulatör + 5 Bıçaklı Trama Kafası Fiyatı
Kaynak Ağzı Açma Makinaları kategorisine ait ürünleri ve markaları en iyi fiyatla mağazamızda bulabilirsiniz. Şimdi indirimli alın, kapınıza gelsin.www.genisreyon.com
bende kaptım 100 tane al sat yapılırTam zamanında girmişim foruma kaptım bir tane
kaç stok var acaba ona göre birkaç tane daha çekeyimbende kaptım 2 tane al sat yapılır
Sen cicibebe ye böyle şeylerle ne işin olurAga sen ne boş çarsın ya. Wala bunlarla uğraşacağınıza duvara bakın daha sağlıklı olur.
bas kaç tane var öğrenkaç stok var acaba ona göre birkaç tane daha çekeyim
Taşeronluk tarzı bir iş yapıyorsanız gidebilir haricinde sanmamAl sata gider mi?
aldım 100 tanekaç stok var acaba ona göre birkaç tane daha çekeyim
gider 100 tane aldımAl sata gider mi?
11k kdvaldım 100 tane
Post automatically merged:
gider 100 tane aldım
1 hafta bekleyin fiyatları uçar
kdv ne kadar azmış biraz daha alsın devlet
geçenlerde 600.000 tl idi ah o zaman alacaktım yaaldım 100 tane
gider 100 tane aldım
1 hafta bekleyin fiyatları uçar
kdv ne kadar azmış biraz daha alsın devlet
olabilir ya öyle şeyler belki 600k tekrar düşergeçenlerde 600.000 TL idi ah o zaman alacaktım ya
10m değil mi11k kdv