Neler Yeni

No Lie Valorant editi nasıl olmuş?

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
Merhabalar. Bu konuyu ilk prof. editimde de açmıştım (Bilie Elish). Çoğu arkadaş beğendi. Bazı arkadaşlar da tavsiyeler de bulundu. Aslında tavsiye de bulundukları şeyler benim de aklımda olan şeylerdi. Şuan tamamen kafam da olan editi yaptım. İyisi ve kötüsü ile yorumlarsanız çok memnun olurum. İyi seyirler.
Ek olarak youtube algoritmasında şöyle bir şey varmış ; Youtube videoları sıkıştırdığı için 1080p videolar da bitrate düşüğü oluyormuş (Ben bunu kendi videolarım da test ettim) Bu kayıt da 1080p render alındığı için bitratesi biraz düşük. Bundan sonra ki editler 2k render alınacak.

Video

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Merhabalar. Bu konuyu ilk prof. editimde de açmıştım (Bilie Elish). Çoğu arkadaş beğendi. Bazı arkadaşlar da tavsiyeler de bulundu. Aslında tavsiye de bulundukları şeyler benim de aklımda olan şeylerdi. Şuan tamamen kafam da olan editi yaptım. İyisi ve kötüsü ile yorumlarsanız çok memnun olurum. İyi seyirler.

Video

Hocam eline sağlık edit iyi hoşta aklıma takılan bir şey var. Yoksa dün akşam Icebox'ta sadece bucky oynayıp sağa sola uçan manyak sen miydin?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Mükemmel fakat bana bu editlerin hepsi birbirinin aynısıymış gibi geliyor. Daha farklı bir edit kullanılsa da izlesek...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey dah aekleyeceğim: Mğzik çok klasik. Editlerin %10'unda artık bu müzik kullanılıyor. Gına geldi bana.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Eline sağlık Şahsen uzun olmuş max 1dk bu tarz editler için yeterli
onun dışında şarkı seçimi güzel ancak yedirme tarzını pek beğenmedim mesela şarkıda ki beat e göre vuruşları ayarlasan ortaya çok daha sürükleyici ve dinamik bir iş çıkabilirdi onun dışında biraz renk ayarı yapabilirdin, eline sağlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
Eline sağlık editde, vuruşlarda güzel olmuş 👊

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mükemmel fakat bana bu editlerin hepsi birbirinin aynısıymış gibi geliyor. Daha farklı bir edit kullanılsa da izlesek...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey dah aekleyeceğim: Mğzik çok klasik. Editlerin %10'unda artık bu müzik kullanılıyor. Gına geldi bana.
Ne gibi hocam mesela. Ne olabilir ?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular