E _Emir 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 7,738 Dahası Reaksiyon skoru 3,161 İsim Emir 11 Mart 2024 #14 Bizim arkadaşlar nöbet günü bilerek gelmiyorlardı valla sallamışlar.Eğer gerçekse ki sanmıyorum,cimere şikayet edebilirsin.
Bizim arkadaşlar nöbet günü bilerek gelmiyorlardı valla sallamışlar.Eğer gerçekse ki sanmıyorum,cimere şikayet edebilirsin.
yalnızbiri01 80+ Silver Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 2,030 Dahası Reaksiyon skoru 665 İsim muhammed samet 11 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Ghosty yazmış: Kral tarihi sallamıştım üye olurken yine de eyw Devamı için tıklayın... Bişi olmaz gelecekteki kutlu olaun bari Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Mart 2024 _Emir yazmış: Bizim arkadaşlar nöbet günü bilerek gelmiyorlardı valla sallamışlar.Eğer gerçekse ki sanmıyorum,cimere şikayet edebilirsin. Devamı için tıklayın... Büyük ihtimal öyle yaparim
Ghosty yazmış: Kral tarihi sallamıştım üye olurken yine de eyw Devamı için tıklayın... Bişi olmaz gelecekteki kutlu olaun bari Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Mart 2024 _Emir yazmış: Bizim arkadaşlar nöbet günü bilerek gelmiyorlardı valla sallamışlar.Eğer gerçekse ki sanmıyorum,cimere şikayet edebilirsin. Devamı için tıklayın... Büyük ihtimal öyle yaparim