Neler Yeni

Node.js Nedir (Görev Yöneticisinde Gezinirken Gördüm--Ben Kesinlikle Yüklemedim)

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam..
Bugün Bilgisayarımda Gezinirken Görev Yöneticimi Açmam Gereken Bir Durum Oldu Ve Açmışken De Ne Ne Kadar Tüketiyor Falan Ne Var Ne Yok Diye Bir Bakam Dedim O Sırada Node.Js Karşıma Çıktı Fakat Ben Böyle bir şey Kurduğumu Gram Hatırlamıyorum. Acaba Benim İçin Geçmiş Mi Olsun Demeli Yoksa Sıkıntı Yok Kardeşim Normal Bişey Mi Demeli Çünkü Node.Js Falan Diye Bİşey Kurduğumu Hatırlamıyorum Hiç Fakat Şuan PC'de Bana Bakıyorum
Node-Js.jpg

Mavi İşaretli Olan Program Hocam, Pek Bişey De Kullanmyor Ama Virüsle Falan Mı Girildi Mining Mi Yapılıyor Emin Olamadım Korkmuyor Da Değilim Şuan Birazcık Yusuf Ediyorum Diyebilirim. Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler. İyi Ve Sağlıklı Günler Dİlerim.

neptün yüksel

80+ Bronze
Bu uygulama (seçili olan) genelde Adobe uygulamalarıyla beraber açılır.

NodeJS'in kendisi bir framework idir. Web siteleri için bir istemci ve backend görevi bile görür. Bazı uygulamalarda (örneğin Adobe) çalıştırılabilir bir exe (görev yöneticisinden seçili) ile kendi programlarında sunucu ile bağlantı işlemlerinden kullanır.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkada Adobenin (Direkt Adobeden İnme Değil) Photo Shop 2018 Çalışıyor Odan Olur Mu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,660
Üyeler
159,377
Son üye
onedayyy
Top Bottom