Neler Yeni

Normal hızımda oyun indiremiyorum

Lowo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza Demir
Merhabalar turkcell fiberonline yi kullanıyorum, ilk aldığımda söylendiği gibi oyun vs indirken 12mb e kadar indirebiliyodum ama nugün oyun indirirken 900kb ve 1mb arası gibip geliyodu indirme hızım, görev yöneticisinden baktım ve ağımın%20 sinin kullanıldığını gördüm nasıl%100 yapıcam veya nasıl eskisi gibi hızlı indirebilicem oyunları bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirm..

Merhabalar turkcell fiberonline yi kullanıyorum, ilk aldığımda söylendiği gibi oyun vs indirken 12mb e kadar indirebiliyodum ama nugün oyun indirirken 900kb ve 1mb arası gibip geliyodu indirme hızım, görev yöneticisinden baktım ve ağımın%20 sinin kullanıldığını gördüm nasıl%100 yapıcam veya nasıl eskisi gibi hızlı indirebilicem oyunları bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirm..
modem ac kapa

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowo

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Arada oluyo ya.Modem aç kapa düzelmezse turkcelle iletişime geç saha aekibi falan yollarlar geri düzelir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowo
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,207
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom