Çözüldü✓ Norton360 Virüs Uyarısı ve Format Sonrası Sorunlar

ALFAomer

80+
Reaksiyon skoru
124
1744789276337.png
1744789307375.png
norton360 indirmeye çalışıyordum virüs diye uyarı verdı format attım yine virüs bu uyarısı aldım bu doğru mu norton virüs mü yada başka bir şey mivirrüs demesine sebebiyet veriyor format attıktan sonra sadece windows guncellemesı ve msı center kurulumunu yaptım yapmam gereken bırsey var mı norton 360 ındırmeme ızın vermıyor windows defender tekrar format atayım mı virüs bulaşmış mıdır

Bilgisayarında zaten varsa yayılıp yanıltabilir virüsler tek bir dosyada kalmaz. Sıfırdan bir tarama yaptırt sen. MSI Center'da virüs olacağını hiç sanmam.

Edit: Üstteki yorum çözmüş

Bilgisayarında zaten varsa yayılıp yanıltabilir virüsler tek bir dosyada kalmaz. Sıfırdan bir tarama yaptırt sen. MSI Center'da virüs olacağını hiç sanmam.

Edit: Üstteki yorum çözmüş
hocam yani korkulacak bir şey yok değil mi çünkü format attıktan sonra aynı uygulamada aynı uyarıyı almak korkuttu norton360 uygulamasını yüklemeye çalıştığımda ızın vermıyor yuklu değıl yazıyor bunun nedenı nedır

hocam yani korkulacak bir şey yok değil mi çünkü format attıktan sonra aynı uygulamada aynı uyarıyı almak korkuttu norton360 uygulamasını yüklemeye çalıştığımda ızın vermıyor yuklu değıl yazıyor bunun nedenı nedır
Kurma zaten free antivirüslere gerek yok artık

norton kullanma hiçbir işe yaramaz, indirdiğin herşeyi virustotal ve malwarebytes ile tara yeter

Geri