Neler Yeni

note 10 plus vs s20 karşılaştırma (apple pişmanlıktır)

TKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Alihan Tekemen
Mi 10T'ye bakmanı öneririm. İlla samsung olsun diyorsan S20 FE.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bence öyle değil. Apple’ı zaten kamera konusunda geçebilecek marka yok o konuyu geçiyorum.
Örnek işlemcisi A14 Bionic ilk 5 nm telefon işlemcilerinden biri ve testlerde snapdragon 875’i performans olarak çok büyük farklarla geçiyor.
Tasarımı, dizaynı, yeniliği, işletim sistemi, olarak apple en iyi telefondur.
Apple’ın rakiplerinden geri kaldığı iki nokta ise;
- bataryaları düşük mAh şarjı daha çabuk bitiyor
- Xiaomi gibi F/P telefonları yok.

F/P olayında tüm suçu Apple’a yükleyemeyiz çünkü; iPhone 11 Pro Max çıkış fiyatı; 999$
iPhone 12 Pro Max çıkış fiyatı; 999$
Herhangi bir zam yok görüldüğü gibi ama bizim ülkemizde çıkış fiyatları aynı olan telefonun yeni olan modeli çok daha pahalı. Yeni diye vergiyi 2 kat daha sağlam geçiriyorlar, sonra “abi 17K verilmez şahin parası bee” olur tabii.
Sd nin yeni tepe seviye işlemcisi SD 888 olacak. Ve ekranları 60hz pro max de bile fhd+ var 1k doları geçtiğinde qhd+ olmalı bence one plus 8 700 dolar o yüzden fhd+ olmasında sorun yok hem Apple hala 60hz ekran koyuyor ve internetten doğru düzgün dosya bile indirilmiyor bir çok özellik yok dediğim gibi basic kullanıcı için iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi 10T'ye bakmanı öneririm. İlla samsung olsun diyorsan S20 FE.
İps mi 10t amoled almak çok daha mantıklı.

Xiaomi bakacaksa (ki benim önerim one plus 8 idi) poco f2 pro baksın.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sd nin yeni tepe seviye işlemcisi SD 888 olacak. Ve ekranları 60hz pro max de bile fhd+ var 1k doları geçtiğinde qhd+ olmalı bence one plus 8 700 dolar o yüzden fhd+ olmasında sorun yok hem Apple hala 60hz ekran koyuyor ve internetten doğru düzgün dosya bile indirilmiyor bir çok özellik yok dediğim gibi basic kullanıcı için iyi.
İnternetten dosya indirilmemesi, bence iyi bir şey. Kullanıcıyı kısıtlıyor diyebilirsin ama Apple buna, güvenlik açığı olmasın amacıyla kısıtlılık getiriyor.
Şu zamana kadar virüsten çöp olmuş android telefonlar gördüm ama, henüz apple görmedim.
60 Hz konusunda haklısın. Apple’ın tüm telefonları 60Hz.
Yeni çıkacak seride artık bir 120 Hz bekliyoruz bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
Bence öyle değil. Apple’ı zaten kamera konusunda geçebilecek marka yok o konuyu geçiyorum.
Örnek işlemcisi A14 Bionic ilk 5 nm telefon işlemcilerinden biri ve testlerde snapdragon 875’i performans olarak çok büyük farklarla geçiyor.
Tasarımı, dizaynı, yeniliği, işletim sistemi, olarak apple en iyi telefondur.
Apple’ın rakiplerinden geri kaldığı iki nokta ise;
- bataryaları düşük mAh şarjı daha çabuk bitiyor
- Xiaomi gibi F/P telefonları yok.

F/P olayında tüm suçu Apple’a yükleyemeyiz çünkü; iPhone 11 Pro Max çıkış fiyatı; 999$
iPhone 12 Pro Max çıkış fiyatı; 999$
Herhangi bir zam yok görüldüğü gibi ama bizim ülkemizde çıkış fiyatları aynı olan telefonun yeni olan modeli çok daha pahalı. Yeni diye vergiyi 2 kat daha sağlam geçiriyorlar, sonra “abi 17K verilmez şahin parası bee” olur tabii.
mükemel anlatmışınız fakat yıl olmuş bilmem kaç hala kutuya hızlı şarz koymuyorlar kulakılığı dandik samsung çok daha kullanımlı bazı konularda eski tf de hemen gift yapabiliyordum bunda uğraşmam lazım ayrıca kamera çok güzel fakat şarz çok yiyor

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
İnternetten dosya indirilmemesi, bence iyi bir şey. Kullanıcıyı kısıtlıyor diyebilirsin ama Apple buna, güvenlik açığı olmasın amacıyla kısıtlılık getiriyor.
Şu zamana kadar virüsten çöp olmuş android telefonlar gördüm ama, henüz apple görmedim.
60 Hz konusunda haklısın. Apple’ın tüm telefonları 60Hz.
Yeni çıkacak seride artık bir 120 Hz bekliyoruz bakalım.
Seçeneği verip sorumluluğu terketmek diye bir şey var virüs indirmek kullanıcı suçu Apple tel kullanmak güvenli diye evden çıkmamaya benziyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pixel telefonlar ve kameraları da iPhone a taş çıkartır onlar da yazılım anlamında tek sensörde çok geliştiler one plus da 2 nesildir 1 sensör de gelişiyor bu iyi bir şey aslında Xiaomi gibi mpsi yüksek diye daha önce hiç kullanmadıkları bir sensör koymuyorlar Samsung da bu sene dediğimi yaptı ama bir kaç senede bir yapmak gerekiyor.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Seçeneği verip sorumluluğu terketmek diye bir şey var virüs indirmek kullanıcı suçu Apple tel kullanmak güvenli diye evden çıkmamaya benziyor.
Ya evet, doğru ama benim için bir sorun değil.
APK oyun indirmesem de olur yani. 6 senedir iPhone kullanıyorum, kafam rahat.
Seçeneği verip terk etmek de iyi bir çözüm ama yapmıyorlar. Sebebi ise bana kalırsa eğer; insanların IOS’u bu şekilde benimsemesi ve değişikliğe pek de hazır olmaması diyebiliriz bence.
Hazır olmaması değil de, iPhone kullanıcılarının isteklerini çoğunun bu yönde olmaması denebilir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ya evet, doğru ama benim için bir sorun değil.
APK oyun indirmesem de olur yani. 6 senedir iPhone kullanıyorum, kafam rahat.
Seçeneği verip terk etmek de iyi bir çözüm ama yapmıyorlar. Sebebi ise bana kalırsa eğer; insanların IOS’u bu şekilde benimsemesi ve değişikliğe pek de hazır olmaması diyebiliriz bence.
Hazır olmaması değil de, iPhone kullanıcılarının isteklerini çoğunun bu yönde olmaması denebilir.
İnternetten sadece APK oyun indirmiyoruz herkes telefonu oyuncak gibi kullanmıyor. Mesela androidlerde telefonu harici depolama alanı olarak kullanman da mümkün. Ve bunun gibi bir çok şey var mesela uygulama geliştirmek vb için Android binlerce kat üstün.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İnternetten sadece APK oyun indirmiyoruz herkes telefonu oyuncak gibi kullanmıyor. Mesela androidlerde telefonu harici depolama alanı olarak kullanman da mümkün. Ve bunun gibi bir çok şey var mesela uygulama geliştirmek vb için Android binlerce kat üstün.
Ben genel konuştum. Android telefonu olup da, APK oyun indirmeyeni şu zamana kadar hiç göremedim. Bu yüzden böyle söyledim, telefonu ile uygulama geliştirecek arkadaşlar, yönünü androide çevirmeli zaten. Ben sadece performans, kolaylık, tasarım ve IOS bakımından Apple diyorum. Bu saydıklarım telefonun çoğunu oluşturduğu için en iyisi Apple’dır diyorum. Sonuçta herkesin fikri başka.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ben genel konuştum. Android telefonu olup da, APK oyun indirmeyeni şu zamana kadar hiç göremedim. Bu yüzden böyle söyledim, telefonu ile uygulama geliştirecek arkadaşlar, yönünü androide çevirmeli zaten. Ben sadece performans, kolaylık, tasarım ve IOS bakımından Apple diyorum. Bu saydıklarım telefonun çoğunu oluşturduğu için en iyisi Apple’dır diyorum. Sonuçta herkesin fikri başka.
Ben de dedim basic kullanıcı için Apple mantıklı gereksiz olmasına rağmen onlara güven veriyor çoğu Google drive kullanmayı beceremeyen tek derdi iPhone olsun yeter diyen insanlar (sadece trde değil) Kapitalizm işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom