Yeni bilgisayar topla hocam onun yerine daha ucuza gelir. Taktığına değmez. Deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum.Notebook Sistem Özelliklerim İnte Core İ3 2GHz , 4 GB Ram , İntel HD Graphics 5500 ben bu Sisteme harici ekran kartı takmak istiyorum nasıl takabilirim ?
takılabilir ama hem çok maliyetli olur hem çok çirkin bir görüntüsü olur hemde o işlemciye güzel bir kart takamazsınNotebook Sistem Özelliklerim İnte Core İ3 2GHz , 4 GB Ram , İntel HD Graphics 5500 ben bu Sisteme harici ekran kartı takmak istiyorum nasıl takabilirim ?
HP içine takmak istiyorum ama olmazsa eGPU ile takıcamNotebook modeli nedir? Harici ekran kartı derken notebook'un içine mi takmak istiyorsunuz yoksa eGPU mu?
Tam modelini verin lütfen. Bu arada işlemciniz güçsüz gibi görünüyor. O yüzden takabileceğiniz ekran kartları da sınırlı. Ayrıca sadece eGPU setleri de 2.5K civarında. Bu sistem için değeceğini sanmıyorumHP içine takmak istiyorum ama olmazsa eGPU ile takıcam
O zaman OEM hazır sistem alsam Intel i5 2.5 GHz , 8 GB ram , Nvidia GT 1030 2 GB iyi mi? GTA 5 vs başka oyunlarTam modelini verin lütfen. Bu arada işlemciniz güçsüz gibi görünüyor. O yüzden takabileceğiniz ekran kartları da sınırlı. Ayrıca sadece eGPU setleri de 2.5K civarında. Bu sistem için değeceğini sanmıyorum
Hocam sistemin tam linkini bırakır mısınız? Ayrıca ne kadar? i5 2.5GHz diyor muhtemelen oldukça bir işlemci var.O zaman OEM hazır sistem alsam Intel i5 2.5 GHz , 8 GB ram , Nvidia GT 1030 2 GB iyi mi? GTA 5 vs başka oyunlar
için
MXM soketi varsa takabilirsiniz.Notebook Sistem Özelliklerim İnte Core İ3 2GHz , 4 GB Ram , İntel HD Graphics 5500 ben bu Sisteme harici ekran kartı takmak istiyorum nasıl takabilirim ?
Hocam sistemin tam linkini bırakır mısınız? Ayrıca ne kadar? i5 2.5GHz diyor muhtemelen oldukça bir işlemci var.