Neler Yeni

Notebook Harici Ekran Kartı Takılırmı ? (Chipset)

</Dizzy>

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ali Şahin
Notebook Sistem Özelliklerim İnte Core İ3 2GHz , 4 GB Ram , İntel HD Graphics 5500 ben bu Sisteme harici ekran kartı takmak istiyorum nasıl takabilirim ?

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Notebook Sistem Özelliklerim İnte Core İ3 2GHz , 4 GB Ram , İntel HD Graphics 5500 ben bu Sisteme harici ekran kartı takmak istiyorum nasıl takabilirim ?
Yeni bilgisayar topla hocam onun yerine daha ucuza gelir. Taktığına değmez. Deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum.

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
aparatları var kablolu anakarta takıyosun uzat kabloyu dışarı sokete de tak ekran kartını bu kadar.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
takılabilir ama hem çok maliyetli olur hem çok çirkin bir görüntüsü olur hemde o işlemciye güzel bir kart takamazsın

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
HP içine takmak istiyorum ama olmazsa eGPU ile takıcam
Tam modelini verin lütfen. Bu arada işlemciniz güçsüz gibi görünüyor. O yüzden takabileceğiniz ekran kartları da sınırlı. Ayrıca sadece eGPU setleri de 2.5K civarında. Bu sistem için değeceğini sanmıyorum

</Dizzy>

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ali Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam modelini verin lütfen. Bu arada işlemciniz güçsüz gibi görünüyor. O yüzden takabileceğiniz ekran kartları da sınırlı. Ayrıca sadece eGPU setleri de 2.5K civarında. Bu sistem için değeceğini sanmıyorum
O zaman OEM hazır sistem alsam Intel i5 2.5 GHz , 8 GB ram , Nvidia GT 1030 2 GB iyi mi? GTA 5 vs başka oyunlar
için

</Dizzy>

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ali Şahin
Hocam sistemin tam linkini bırakır mısınız? Ayrıca ne kadar? i5 2.5GHz diyor muhtemelen oldukça bir işlemci var.

Top Bottom