Neler Yeni

Notebook Önerisine İhtiyacım Var

Asgard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Şiyar VARÇİN
Merhabalar! Liseden beridir yazılım ile uğraşıyorum ve işte kullanmak için bir notebook'a ihtiyacım var ama hâlâ ne alacağıma karar veremedim.
20000 lira civarı bir bütçem var. Unity, Visual Studio gibi uygulamalar çalıştıracak uzun ömürlü notebook önerilerine açığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Intel olması önceliğimdir. Müzik işlerinde kullanmak için sanal MacOS kurmayı düşünüyorum ve bu yanlış hatırlamıyorsam ancak intel ile mümkün.
Şu an kullandığım Ryzen serisi işlemciye sahip sistemde defalarca denemiştim ama olmamıştı

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar! Liseden beridir yazılım ile uğraşıyorum ve işte kullanmak için bir notebook'a ihtiyacım var ama hâlâ ne alacağıma karar veremedim.
20000 lira civarı bir bütçem var. Unity, Visual Studio gibi uygulamalar çalıştıracak uzun ömürlü notebook önerilerine açığım.

Intel olması önceliğimdir. Müzik işlerinde kullanmak için sanal MacOS kurmayı düşünüyorum ve bu yanlış hatırlamıyorsam ancak intel ile mümkün.
Şu an kullandığım Ryzen serisi işlemciye sahip sistemde defalarca denemiştim ama olmamıştı
İntel olması yetmiyor yalnız, bu sefer de işletim sistemi Nvidia kartlarını ve inteldeki iris grafiğini desteklemiyor. Hem intel işlemcili hem AMD kartlı bir cihaz da yok sanırım. O yüzden MacOS kurman biraz zor.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Çok daha iyi bir cihaz alabilecekken niye sizin cihazınızı alsın
Neden ihtiyacının üzerinde bir şey alsın? Daha ihtiyacını tam olarak bilmiyor ki burada unity vscode açacak pc istiyor. Eğer bu uygulamalara yetkin olsaydı ve ihtiyacını tam olarak bilseydi sallıyorum pr de 8k film işleyeceğim vs vs, o zaman i9, 32gb ramli bir şey önerirdik. Ama sorusu daha giriş yada orta seviyede olduğunu zaten anlatıyor. Bu yüzden ihtiyacının üzerinde bir şeye boş yere para yaptırması kadar gereksiz bir şey yok.

Ki onu geçtim, siz ne kullanıyorsunuz da cihazımı kullanışsız olarak tanımıyorsunuz :D

Benim elimde 8 tane bilgisayar var. Ve emin olun en kullanışlı cihazlarından biri bu :)

Asgard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Şiyar VARÇİN
İntel olması yetmiyor yalnız, bu sefer de işletim sistemi Nvidia kartlarını ve inteldeki iris grafiğini desteklemiyor. Hem intel işlemcili hem AMD kartlı bir cihaz da yok sanırım. O yüzden MacOS kurman biraz

İntel olması yetmiyor yalnız, bu sefer de işletim sistemi Nvidia kartlarını ve inteldeki iris grafiğini desteklemiyor. Hem intel işlemcili hem AMD kartlı bir cihaz da yok sanırım. O yüzden MacOS kurman biraz zor.
:(

Top Bottom