kullandığım laptop imza kısmında yazıyor zaten GTA 5 oynarken işlemciyi agresif yaptım 5 GHz e kadar çıktı sonra sıcaklığa baktım 98 derecelerde falan fiyatları tam olarak bilmiyorum ama çok iyi bir soğutucuya ihtiyacım var F/P olursa iyi olur
98 derece cok fazla bir derece öncelikle bunu söyliyim bütçe ne kadarkullandığım laptop imza kısmında yazıyor zaten GTA 5 oynarken işlemciyi agresif yaptım 5 GHz e kadar çıktı sonra sıcaklığa baktım 98 derecelerde falan fiyatları tam olarak bilmiyorum ama çok iyi bir soğutucuya ihtiyacım var F/P olursa iyi olur
ya sen her bütçeden öner bilmiyorum fiyatlar ne kadar ama gerçekten etkili olsun soğutucu 2-3 derecwe sıcaklık düşürmesi falan olmasın yani 15-20 derece düşürsün98 derece cok fazla bir derece öncelikle bunu söyliyim bütçe ne kadar
hepsi burada n11 trendyol ve gittigidiyordan alabilirm sadeceKLIM Cyclone - Laptop Soğutucu + Stand + Maksimum Soğutma + Aşırı Isınmayı Önleyin + Dizüstü bilgisayarınızı korur + 5 Fan 2200 ve 1200 RPM + Bilgisayar PS4 Xbox One için Soğutucu Ped + Mavi Yeni 2022 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KLIM Cyclone - Laptop Soğutucu + Stand + Maksimum Soğutma + Aşırı Isınmayı Önleyin + Dizüstü bilgisayarınızı korur + 5 Fan 2200 ve 1200 RPM + Bilgisayar PS4 Xbox One için Soğutucu Ped + Mavi Yeni 2022 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
https://urun.n11.com/laptop-sogutuc...2-fanli-10-18-uyumlu-notebook-sogu-P447882769 buyrun hocam f/pkullandığım laptop imza kısmında yazıyor zaten GTA 5 oynarken işlemciyi agresif yaptım 5 GHz e kadar çıktı sonra sıcaklığa baktım 98 derecelerde falan fiyatları tam olarak bilmiyorum ama çok iyi bir soğutucuya ihtiyacım var F/P olursa iyi olur
ve fiyatlar gerçekten bu kadar mı ???KLIM Cyclone - Laptop Soğutucu + Stand + Maksimum Soğutma + Aşırı Isınmayı Önleyin + Dizüstü bilgisayarınızı korur + 5 Fan 2200 ve 1200 RPM + Bilgisayar PS4 Xbox One için Soğutucu Ped + Mavi Yeni 2022 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KLIM Cyclone - Laptop Soğutucu + Stand + Maksimum Soğutma + Aşırı Isınmayı Önleyin + Dizüstü bilgisayarınızı korur + 5 Fan 2200 ve 1200 RPM + Bilgisayar PS4 Xbox One için Soğutucu Ped + Mavi Yeni 2022 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
etkili olurmu bu 15-20 derece diyorum
ve usb girişi falan varmı bunun kenarında falan
Hayır bu kadar değil.ve fiyatlar gerçekten bu kadar mı ???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şunu diyebilirim ki bulabiliceginiz bu fiyatta en iyi soğutucu hem sessizve fiyatlar gerçekten bu kadar mı ???
peki ama ne kadar etkiliHocam şunu diyebilirim ki bulabiliceginiz bu fiyatta en iyi soğutucu hem sessiz
Hocam en pahalısı en iyi olacak diye bir şey yok f/p yani fiyatına göre iyi bir performans veriyor mu anlamında ve kimse yorum falan yazmamış kazık olabilirHayır bu kadar değil.
Siz bütçe belirtmeyince ben de en pahalısını önerdim.
hocam bende 15-20 derece oldu yeni nesil bir laptop kullanıyorsanız bu dahada yüksek olacaktırpeki ama ne kadar etkili
En pahalısı en iyi olacak demedim zaten.Hocam en pahalısı en iyi olacak diye bir şey yok f/p yani fiyatına göre iyi bir performans veriyor mu anlamında ve kimse yorum falan yazmamış kazık olabilir
hocam bende 15-20 derece oldu yeni nesil bir laptop kullanıyorsanız bu dahada yüksek olacaktır
bide rampage showy var o daha mı iyidir yoksa bu fiyata en iyi soğutucu bu mudur ona göre alcam şimdiHocam en pahalısı en iyi olacak diye bir şey yok f/p yani fiyatına göre iyi bir performans veriyor mu anlamında ve kimse yorum falan yazmamış kazık olabilir
hocam bende 15-20 derece oldu yeni nesil bir laptop kullanıyorsanız bu dahada yüksek olacaktır