Neler Yeni

🔥İndirim Nothing cmf buds pro 2 - 2099tl (Nothing türkiye garantili) 3 taksit🔥

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Arkadaşlar araştırıyordum çok beğendiğim bi kulaklık kendimde sipariş etmiştim şansa sonradan nothing ürünlerinde 400tl indirim olduğunu farkettim iptal edip indirimli şekilde aldım paylaşmak istedim bu fiyata bu kulaklık muazzam bence stok sınırlı kaldı 2099tl
Screenshot_20250320-024504.jpg
için diğer satıcılarda 2299 oluyor kuponla beraber bu kulaklığı almayı düşünenler fırsatı kaçırmayın derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kupon kodu NOTHİNG400 OLMASI LAZIMDI

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal cmf buds ile farkı nedir?
Hocam kutusundan başlayarak her yeri farklı ses kalitesi ve anc kalitesi olarka zaten çok daha üst düzey kutusundaki çark ses acma kapama ve durdurma oynatma ileri geri fonksiyonlarina sahip normal budsun kutusundaki cark sadece cevirmeye yariyo hicbir fonksiyonu yok

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
can
Hocam kutusundan başlayarak her yeri farklı ses kalitesi ve anc kalitesi olarka zaten çok daha üst düzey kutusundaki çark ses acma kapama ve durdurma oynatma ileri geri fonksiyonlarina sahip normal budsun kutusundaki cark sadece cevirmeye yariyo hicbir fonksiyonu yok
ANC farkı varsa bunu almak lazım o zaman. Enes özen incelemesini izledim o da beğenmiş. Teşekkürler

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu videoda normal buds modeli ele alınırken buds pro 2 ile.farklarınida anlatmış ve abimizin kanalında pro2 nin videosuda var

ANC farkı varsa bunu almak lazım o zaman. Enes özen incelemesini izledim o da beğenmiş. Teşekkürler
Rica ederim hocam kesinlikle bunu almak lazım bende öyle düşünüyorum ki zaten bende sipariş geçtim

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
can
kupon geçerli değil diyor alamadım. mavi rengini alcaktım 2500 tl iken 2700tlye yükseltmişler fiyatı. nothing satıcısı birşeyler deniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Coşgun
kod yanlış geçerli kod istiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tolga
NOTHING400 Kod arkadaş yanlış yazmış.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
kupon geçerli değil diyor alamadım. mavi rengini alcaktım 2500 tl iken 2700tlye yükseltmişler fiyatı. nothing satıcısı birşeyler deniyor
hocam i yerine ı yazıcaksın mavinin fiyat artmış evet turuncuyuda kaçırma derim

Samsung Buda Fe den geçmeye değer mi sizce?
Hocam eğerki memnun değilsen olabilir ama cihazın fena değil durduk yere almak mantıksız olabilir https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/899038-989706/samsung-galaxy-buds-fe_cmf-buds-pro-2/

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Sert

Hocam eğerki memnun değilsen olabilir ama cihazın fena değil durduk yere almak mantıksız olabilir https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/899038-989706/samsung-galaxy-buds-fe_cmf-buds-pro-2/
Çift sürücü, LDAC, çift cihaz desteği ve tasarımı kafamı çeldi. Kağıt üstünde fark var gibi duruyor ama bilemedim. İade sorun olmasaydı direkt alırdım.

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
can

Yok hocam bu üründe geçerli değil hatası alıyorum. Turuncunun da fiyatı yükselmiş. Ben vazgeçtim acelemde yok zaten :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,729
Üyeler
170,241
Son üye
Slmase
Top Bottom