Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 6482TL

BabaVoss7

80+ Silver
Bende 2 prodan geçtim. Arada kayda değer bi fark olmaz sıfırdan almıyorsanız biraz fantezi. Ha pişmanmıyım değilim. Çünkü ben saplı tasarım için geçtim daha çok. Onun dışında bi tık daha iyi anc ses kalitesi vs. Bozulmadıkça kaybetmedikçe gerek yok onun dışında

thehexxit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Dikmen
Bende 2 prodan geçtim. Arada kayda değer bi fark olmaz sıfırdan almıyorsanız biraz fantezi. Ha pişmanmıyım değilim. Çünkü ben saplı tasarım için geçtim daha çok. Onun dışında bi tık daha iyi anc ses kalitesi vs. Bozulmadıkça kaybetmedikçe gerek yok onun dışında
Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Birkan Öztürk
Buds 2 den buds 3 pro ya geçsek bir fark olur mu peki bilgin var mı? Bende s23 ultra kullanıyorum.

BabaVoss7

80+ Silver
Buds 2 den buds 3 pro ya geçsek bir fark olur mu peki bilgin var mı? Bende s23 ultra kullanıyorum.
Düz modeli kullanmadım ama 2 prodan geçtiğime pişman olmadım şahsen anlattığım sebeplerden. beklentinize bağlı ama pişman olacağınızı sanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,419
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom