S23 var hocamBence çok fark yok. Eğer UHQ kullanabildiğiniz bir cihazınız varsa geçilir.
S23 var hocamBence çok fark yok. Eğer UHQ kullanabildiğiniz bir cihazınız varsa geçilir.
Bende 2 prodan geçtim. Arada kayda değer bi fark olmaz sıfırdan almıyorsanız biraz fantezi. Ha pişmanmıyım değilim. Çünkü ben saplı tasarım için geçtim daha çok. Onun dışında bi tık daha iyi anc ses kalitesi vs. Bozulmadıkça kaybetmedikçe gerek yok onun dışındaS23 var hocam
TeşekkürlerBende 2 prodan geçtim. Arada kayda değer bi fark olmaz sıfırdan almıyorsanız biraz fantezi. Ha pişmanmıyım değilim. Çünkü ben saplı tasarım için geçtim daha çok. Onun dışında bi tık daha iyi anc ses kalitesi vs. Bozulmadıkça kaybetmedikçe gerek yok onun dışında
Buds 2 den buds 3 pro ya geçsek bir fark olur mu peki bilgin var mı? Bende s23 ultra kullanıyorum.Bende 2 prodan geçtim. Arada kayda değer bi fark olmaz sıfırdan almıyorsanız biraz fantezi. Ha pişmanmıyım değilim. Çünkü ben saplı tasarım için geçtim daha çok. Onun dışında bi tık daha iyi anc ses kalitesi vs. Bozulmadıkça kaybetmedikçe gerek yok onun dışında
Düz modeli kullanmadım ama 2 prodan geçtiğime pişman olmadım şahsen anlattığım sebeplerden. beklentinize bağlı ama pişman olacağınızı sanmamBuds 2 den buds 3 pro ya geçsek bir fark olur mu peki bilgin var mı? Bende s23 ultra kullanıyorum.