bende şu an kullandığım xiaomi telefon için adaptör var bir tane orijinal ama çok eski, olur mu bu acaba? watt'ı filan uygun olur mu onları anlamıyorum yanitype c
Bu arkadaşı dinleme sen 33w bir şarj adaptörü alman lazımtypce c kablo olsun yeter adaptoru takma 19 w laptop adaptoruyle şarj ediyorum ben telefonu hizli şarj oluyor
ne alaka kankam hizli istiyosa 240w alsin yok yavaş olsada olur diyosa normal bişey taksada olurBu arkadaşı dinleme sen 33w bir şarj adaptörü alman lazım
Adamın telefonu 33w şarj destekliyor sen gidip 19w öneriyorsun????ne alaka kankam hizli istiyosa 240w alsin yok yavaş olsada olur diyosa normal bişey taksada olur
240 alsada telefon desteklemediği için edemez zatenne alaka kankam hizli istiyosa 240w alsin yok yavaş olsada olur diyosa normal bişey taksada olur
19 w falan onermedim ben kendi kullandigim şeyi belirttim bakalim istersenAdamın telefonu 33w şarj destekliyor sen gidip 19w öneriyorsun????
Mesaj otomatik birleştirildi:
240 alsada telefon desteklemediği için edemez zaten
typce c kablo olsun yeter adaptoru takma (19 w laptop adaptoruyle şarj ediyorum ben ) telefonu hizli şarj oluyor
birkaç tane önerebilir misiniz link ile rica etsem. çok yardımcı olmuş olursunuzBu arkadaşı dinleme sen 33w bir şarj adaptörü alman lazım
Hocam adaptörler hakkında bilgim yok xiaomi adaptörü var bende 33w lık ondan alabilirsiniz, xiaominin sitesindenbirkaç tane önerebilir misiniz link ile rica etsem. çok yardımcı olmuş olursunuz![]()
yoksa neden 33w almasini soyluyorsunuz bide(Hocam adaptörler hakkında bilgim yok) xiaomi adaptörü var bende 33w lık ondan alabilirsiniz, xiaominin sitesinden
bunada bi açiklik getirelim19 w falan onermedim ben kendi kullandigim şeyi belirttim bakalim istersen
Lan psikopatmısın adaptör markaları hakkında bilgim yok telefon özelliklerinde 33w desteklediği yazıyor nothing phonunyoksa neden 33w almasini soyluyorsunuz bide
bunada bi açiklik getirelim